zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  Smart #3 Brabus

  50.895

  16/10/2023

  Over het algemeen gaan elektrische auto’s van premium merken gepaard met hoge prijzen. Daarom is de zet van Smart best wel verrassend. Het merk introduceert van de Smart #1 het nieuwe, betaalbare instapmodel Pro met een behoorlijk aantrekkelijk prijskaartje voor een auto in dit segment.

  18/09/2023

  Volgens berichten in de media heeft Smart plannen voor de ontwikkeling van twee nieuwe modellen: de Smart #2 en de Smart #4. Met deze uitbreiding is het programma van het Duitse automerk, dat bekend staat om zijn compacte stadsauto’s, opeens behoorlijk compleet.

  18/04/2023

  De Smart #3, een volledig elektrisch aangedreven Sport Utility Coupé, zal nog voor het einde van het jaar op Europese wegen te zien zijn. Het is het tweede model van Smart na de herlancering van het merk, en kenmerkt zich door een sportief en onderscheidend design.

  14/04/2023

  Eind maart onthulde Smart al enkele ontwerpdetails en de officiële naam van het tweede model van het ‘nieuwe’ Smart: de #3. Dit wordt een sportief ogende SUV-coupé. Nu zijn er ook beelden vrijgegeven van een gecamoufleerd voertuig die al heel wat zeggen.

  27/01/2023

  Smart is bezig met een nieuwe, opwindende fase in zijn bestaan. Waar de eerste en huidige modellen van Smart vooral compacte, praktische stadsautootjes waren, ontwikkelde eigenaar Daimler samen met het grote Chinese Geely-concern de geheel nieuwe Smart #1. Een compacte, elektrische SUV die het merk op een ander niveau brengt.

  28/09/2022

  Wie wel eens op bijvoorbeeld Facebook rondneust, heeft wellicht onlangs de advertenties van de Smart #1 gespot. Dat was voor ons een teken dat de lancering van dit model nabij is. Nu Smart de eerste Europese prijzen van de #1 bekend maakt en je ook een productieplek kunt reserveren, is die lancering zelfs heel nabij.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 385
  • Winter: 285

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.