vrijdag, 21 juni, 2024
Meer...

  e-Drivers.com het grootste platform voor e-Mobility

  e-Drivers.com richt zich op iedereen die interesse heeft in elektrische auto’s en alle randzaken rondom elektrische mobiliteit. Het platform is in 2018 opgericht en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot dé autoriteit op het gebied van elektrisch rijden. Met meer dan 130.000 unieke bezoekers per maand, een nog groter social media bereik, is e-Drivers.com uitgegroeid tot het grootste platform voor e-Mobility van Nederland & België!

  Autoriteit in e-mobility

  e-Drivers.com heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot het grootste crossmediale platform voor elektrisch rijden. Via het online platform en onze sociale media kanalen bieden we tal van mogelijkheden om een groot bereik te creëren. Door de jarenlange ervaring, deskundige opiniering van vooraanstaande autojournalisten is e-Drivers.com zowel voor consumenten als voor de gehele e-industrie dé autoriteit op het gebied van elektrisch rijden.

  e-Drivers.com biedt talrijke mogelijkheden om uw product, dienst of uw verhaal via verschillende interactieve manieren onder de aandacht te brengen. Uiteraard staan wij open voor nieuwe en verfrissende ideeën. Wij kijken graag verder met u naar de conceptuele mogelijkheden en maken een op maat gemaakt plan om aan uw specifieke doelstellingen te voldoen.

  Hoofdredacteur Werner Budding

  Hoofdredacteur en medeoprichter van e-Drivers is een rasechte autoliefhebber. Jarenlang was hij het gezicht van Autovisie en De Telegraaf inzake mobiliteit. Zo’n 20 jaar lang reist Werner de wereld af als autojournalist, waarvan de laatste tien jaar als presentator voor titels als RTL Autovisie, Wheels on 7, Werners Garage, RTL Autowereld & De Mooiste Wegen. Daarnaast treedt Werner regelmatig op als mobiliteitspecialist in de media en is als autojournalist aan DPG media verbonden. “Ik ben een échte liefhebber van alle vormen van mobiliteit. Het is niet mijn doel om alleen het evangelie van de elektrische auto te verkondigen, maar ik denk dat het tijd is dat we langzamerhand een meer serieuzere overstap moeten maken richting elektrische mobiliteit. Want voor iedereen die – net als ik – enthousiast is en dit kan toepassen in zijn of haar vervoersbehoefte, biedt het allerlei kansen.”

  Autoriteit op het gebied van elektrisch rijden

  Actuele, relevante informatie

  Stimuleringsregels van de overheid, steeds meer EV-aanbod van fabrikanten en een klimaat dat vraagt om schoon transport; de elektrische auto komt steeds nadrukkelijker in de aandacht te staan. e-Drivers.com neemt geïnteresseerden mee in de reis naar een elektrische auto en beantwoordt alle vragen die er zijn rondom het fenomeen elektrisch rijden.

  EV plus alle randzaken

  e-Drivers.com schrijft dagelijks over EV’s en heeft een uitgebreide database met alle nieuwe- & gebruikte EV’s. We helpen bezoekers niet alleen met de keuze van een geschikte EV, ook de laadpaal, laadpas, (groene) stroomleverancier en de beste leasemaatschappij & verzekering komen ruimschoots aan bod. e-Drivers.com bereikt bezoekers in alle fasen van het aanschafproces van een elektrische auto en de bijbehorende zaken.

  Dagelijks e-Nieuws & meer

  Naast het dagelijkse e-nieuws, achtergrondartikelen en interviews maken we videoreportages die we publiceren via onze sociale mediakanalen. e-Drivers.com bedrijft kwaliteitsjounalistiek en geeft transparante onafhankelijke informatie.

  e-Business

  Op e-Drivers.com/e-Business staat altijd het laatste zakelijke nieuws voor professionals. Met 24 uur per dag nieuws, achtergronden en ontwikkelingen uit hele e-mobiliteitsbranche. De laatste vakkennis en businessnieuws over o.a. bedrijfswagens, openbaar vervoer, energie, infrastructuur, batterij, fleetmanagement & politiek.

  Samenwerking DPG media

  e-Drivers heeft een vergaande samenwerking met DPG media, waar mediamerken als Algemeen Dagblad, Trouw, de Volkskrant en diverse regionale kranten bij horen. e-Drivers.com verzorgt video’s voor AD.nl en levert aanvullende content rondom e-mobiliteit en de introductie van nieuwe EV’s.

  Bezoekersprofiel

  e-Drivers.com wordt voornamelijk bezocht door hoogopgeleide (HBO+) mannen en vrouwen (70-30), tussen de 40-60 jaar. Bezoekers hebben een hoog besteedbaar inkomen dat ook meer dan gemiddeld wordt uitgegeven aan duurzame oplossingen, mobiliteit, technologie & innovatie. Bezoekers gebruiken e-Drivers.com als inspiratiebron, ter oriëntatie en als aankoopkanaal en zijn voor hun omgeving belangrijke buying influentials.

  Uitgebreide mogelijkheden

  e-Drivers.com biedt talrijke mogelijkheden om uw product, dienst of uw verhaal via verschillende interactieve manieren onder de aandacht te brengen. Uiteraard staan wij open voor nieuwe ideeën. Wij kijken graag verder met u naar de conceptuele mogelijkheden en maken een op maat gemaakt plan om aan uw specifieke doelstellingen te voldoen.

  e-Nieuws

  Naast het dagelijkse e-nieuws, achtergrondartikelen en interviews brengen we regelmatig branded content met relevante nieuwswaarde op onze homepagina of op onze e-Businesspagina met een link naar het hele artikel v.v. foto’s, video en call-to-action link.

  e-Video

  We bieden video op talrijke premium plaatsen binnen ons platform maar ook op onze sociale mediakanalen. Daarnaast biedt BuddingFilm diverse videoproducties: video, tv, animaties, graphics, promo’s, socialmediaclips, bedrijfsfilms, corporate films, instructievideo’s, presentaties, moodfilms, teasers & reviews.

  Social media

  Op onze social media-kanalen leest men niet alleen het laatste nieuws over EV’s, maar stellen we ook interactief vragen m.b.v. discussies & comments.

  e-Nieuwsbrief

  Elke zaterdag sturen we onze e-Nieuwsbrief naar meer dan 50.000 abonnees. Met het laatste e-Nieuws, reportages, acties, e-reviews, e-Business en aanbiedingen.

  e-Partner

  Wilt u gedurende langere tijd ‘top of mind’ zijn bij uw doelgroep? Word dan e-Partner en ontvang het gehele jaar door zichtbaarheid en aandacht.
  Een e-Partnerpakket bestaat o.a. uit een eigen landingspagina op e-Drivers.com, uw logo op onze homepagina, uw nieuwsberichten, uw videoplaatsing & door- plaatsing naar onze e-Nieuwsbrief en onze Social Media kanalen.

  Branded & co-creatie

  Samen creëren wij de benodigde content. Wij schrijven niet alleen teksten maar maken ook video’s en banners. Ons team zorgt er dagelijks voor dat deze uitingen zichtbaar zijn op voor jou belangrijke topics. Doordat we alles in house hebben, kunnen we snel schakelen en zowel de creatie als inzet op elkaar afstemmen.

  Display en rich media

  e-Drivers biedt uitgebreide display, rich media en diverse online banners advertentieformats aan om laagdrempelig en meetbaar te kunnen adverteren op e-Drivers.com. Vraag naar onze scherpe tarieven en formaten voor banners & rich media.

  Voor meer informatie, onze tarieven of een voorstel op maat:

  e-Drivers.com is onderdeel van:

  Ennovation Company B.V.
  Adres:
  Proostwetering 71
  3543 AC Utrecht
  tel. +31 30 204 02 55
  info@e-drivers.com

  KVK 72769505
  BTW NL859230429B01