zaterdag, 28 januari, 2023
Meer...

  Over e-Drivers.com

  e-Drivers.com richt zich op iedereen die interesse heeft in elektrische auto’s en alle randzaken rondom elektrische mobiliteit. Het platform is in 2018 opgericht en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot dé autoriteit op het gebied van elektrisch rijden. Met meer dan 110.000 unieke bezoekers per maand, een nog groter social media bereik en een sterk toenemende interesse van de consument voor e-Mobility, staan alle seinen voor e-Drivers.com op groei.


  Autoriteit in e-mobility

  e-Drivers.com heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot het grootste crossmediale platform voor elektrisch rijden. Via het online platform en onze sociale media kanalen bieden we tal van mogelijkheden om een groot bereik te creëren. Door de jarenlange ervaring, deskundige opiniering van vooraanstaande autojournalisten is e-Drivers.com zowel voor consumenten als voor de gehele e-industrie dé autoriteit op het gebied van elektrisch rijden.
  e-Drivers.com biedt talrijke mogelijkheden om uw product, dienst of uw verhaal via verschillende interactieve manieren onder de aandacht te brengen. Uiteraard staan wij open voor nieuwe en verfrissende ideeën. Wij kijken graag verder met u naar de conceptuele mogelijkheden en maken een op maat gemaakt plan om aan uw specifieke doelstellingen te voldoen.

  Hoofdredacteur Werner Budding

  Hoofdredacteur en medeoprichter van e-Drivers is een rasechte autoliefhebber. Jarenlang was hij het gezicht van Autovisie en De Telegraaf inzake mobiliteit. Zo’n 20 jaar lang reist Werner de wereld af als autojournalist, waarvan de laatste tien jaar als presentator voor titels als RTL Autovisie, Wheels on 7 en RTL Autowereld. Werner treedt regelmatig op als mobiliteitspecialist in de media en is als autojournalist aan DPG media verbonden. “Ik ben een échte liefhebber van alle vormen van mobiliteit. Het is niet mijn doel om alleen het evangelie van de elektrische auto te verkondigen, maar ik denk dat het tijd is dat we langzamerhand een meer serieuzere overstap moeten maken richting elektrische mobiliteit. Want voor iedereen die – net als ik – enthousiast is en dit kan toepassen in zijn of haar vervoersbehoefte, biedt het allerlei kansen.”

  Bezoekersprofiel & bereik

  Het bezoekersprofiel en de bereikcijfers van e-Drivers.com kunt u hieronder downloaden.

  Laatste e-Nieuws


  e-Drivers.com is onderdeel van:

  Ennovation Company B.V.
  Adres: Proostwetering 71,
  3543 AC Utrecht
  tel. +31 30 204 02 55
  info@e-drivers.com

  KVK 72769505
  BTW NL859230429B01