Colofon

Eigenaar/videoredactie
Werner Budding (werner@e-drivers.com)

Eigenaar/Marketing & ICT
Marc Verweij (marc@e-drivers.com)

Hoofdredacteur
Bas van der Weerd (bas@e-drivers.com)

Redactiemedewerkers:
Bas van der Weerd, Petra Bartholomeus (e-Business), Maarten Hachmang, Laurence van Slooten, Robin Lammers, Max Erich, Werner Budding & Marc Verweij
(redactie@e-drivers.com)

e-Xperts
Henk Meiborg, Maarten Steinbuch, Joeren Horlings, Maarten Hachmang & Werner Budding.

Freelancers:
Mark Zuurhout, Joël Fink

Fotografie:
Ger & Ad Adrichem

Video:
Patrick Johannes, Ger Adrichem, Aad Adrichem & Abdurrahim Gulten

Met speciale dank aan:
Peter Tates, Riti Gulati, Erik de Zwart, Maja van Schaik, Julia Budding, Ruud Hijman (Rufix) , Coen Schotanus, Jacinta Dicker, Thijs Duurkoop (RVO) & Suzan Reitsma (RVO)

BEZOEKERSPROFIEL EN BEREIK

Het bezoekersprofiel en de bereikcijfers van e-Drivers.com kunt u hieronder downloaden.

Honda gaat vaart maken met elektrificatie

Maar liefst tien elektrische modellen heeft Honda in de planning staan. Die komen lang niet allemaal naar Europa maar de Japanse autofabrikant gaat dus wel vaart maken met de elektrificatie. Bovendien doet Honda dat onder het nieuwe elektrische submerk e:N.

Tesla maakte niet bepaald vrienden in Grünheide – column van Bas...

De bouw van de nieuwe Gigafactory in Grünheide bij Berlijn nadert zijn voltooiing. Als het aan Elon Musk ligt, start men er eind dit jaar met de productie. Maar zo eenvoudig ligt het helaas niet. Het project is immers behoorlijk omstreden. Wie weet verspeelt Tesla hier heel veel credits. Té veel?

Rij-impressie Kia EV6 – Een nieuwe maatstaf?

De specificaties van de EV6 kennen we al omdat de Kia technisch en qua architectuur overeenkomt met de Hyundai Ioniq 5. Na een flinke rit door het Spaanse Andalusië weten we nu ook dat de EV6 een afwijkend rijkarakter heeft, en zelfs een enigszins andere marktpositie.

Evergrande Auto zet plannen ondanks financiële malaise gewoon voort

Ondanks de enorme, misschien wel catastrofale financiële problemen bij het moederbedrijf, wil Evergrande Auto gewoon beginnen met het produceren van elektrisch auto’s. Het eerste model, de Hengchi 5, wordt begin volgend jaar gelanceerd.

Rij-impressie BMW i4 M50 – een overtuigende elektrische sportsedan

Zeker, ben ik overtuigd. De M-beleving is bij BMW is meer dan het beschikbaar stellen van veel vermogen. Beleving, betrokkenheid bij het rijden, nauwkeurigheid in het rijgedrag en scherpte in het onderstel, dat maakt van een BMW een BMW M. En da’s gelukt met deze i4 M50.