maandag, 26 september, 2022
Meer...

  Colofon

  Eigenaar/videoredactie
  Werner Budding (werner@e-drivers.com)

  Eigenaar/Marketing & ICT
  Marc Verweij (marc@e-drivers.com)

  Hoofdredacteur
  Bas van der Weerd (bas@e-drivers.com)

  Redactiemedewerkers:
  Bas van der Weerd, Petra Bartholomeus (e-Business), Maarten Hachmang, Laurence van Slooten, Robin Lammers, Max Erich, Werner Budding & Marc Verweij
  (redactie@e-drivers.com)

  e-Xperts
  Henk Meiborg, Maarten Steinbuch, Joeren Horlings, Maarten Hachmang & Werner Budding.

  Freelancers:
  Mark Zuurhout, Joël Fink

  Fotografie:
  Ger & Ad Adrichem

  Video:
  Patrick Johannes, Ger Adrichem, Aad Adrichem & Abdurrahim Gulten

  Met speciale dank aan:
  Peter Tates, Riti Gulati, Erik de Zwart, Maja van Schaik, Julia Budding, Ruud Hijman (Rufix) , Coen Schotanus, Jacinta Dicker, Thijs Duurkoop (RVO) & Suzan Reitsma (RVO)

  BEZOEKERSPROFIEL EN BEREIK

  Het bezoekersprofiel en de bereikcijfers van e-Drivers.com kunt u hieronder downloaden.

  Toyota introduceert met de Bz3 ook een elektrische sedan

  Er zijn foto’s opgedoken van het volgende lid van Toyota’s elektrische Bz-reeks. De Bz3, zoals deze heet, is een van de maar liefst 30 elektrische modellen van de merken Toyota en Lexus die afgelopen december in conceptvorm werden getoond. De foto's tonen een op de 2023 Bz4X geïnspireerde compacte sedan.

  Energica ziet omzet meer dan verdubbelen

  Dat de verkoop van elektrische motorfietsen lucratief kan zijn, laat de Italiaanse fabrikant Energica zien. De verkoopcijfers van Energica zitten wereldwijd enorm in de lift. Ze zijn zelfs meer dan verdubbeld.

  GAC Aion introduceert ‘premium’ merk Hyper

  GAC Aion is het ‘elektrische’ merk van de Chinese autofabrikant GAC Group. Naast dit merk introduceert GAC nu ook een nieuw ‘premium’ merk met de naam Aion Hyper. Ook stelt men het eerste model voor. De Aion Hyper SSR is een elektrische supersportwagen met vleugeldeuren, die volgend jaar al op de markt komt.

  Nio’s eerste in Europa gebouwde accuwisselstation is op weg naar Duitsland

  De tekst op de containers op de truck is overduidelijk. Nio, de Chinese autofabrikant die op de thuismarkt een behoorlijk uitgebreid netwerk aan accuwisselstations operationeel heeft, gaat ook in Europa wisselstations plaatsen. Nio gaat die accuwisselstations overigens in Europa vervaardigen.

  Italiaanse startup Aehra gaat voor elektrische auto’s in het topsegment

  En er is alweer een nieuwe startup die elektrische auto’s wil verkopen. Dit keer niet uit Azië maar uit Italië. Aehra is vier maanden geleden opgericht en wil elektrische auto’s in het topsegment aanbieden. Het eerste model van Aehra wordt waarschijnlijk al over een maand onthuld.