zondag, 22 mei, 2022
Meer...

  Colofon

  Eigenaar/videoredactie
  Werner Budding (werner@e-drivers.com)

  Eigenaar/Marketing & ICT
  Marc Verweij (marc@e-drivers.com)

  Hoofdredacteur
  Bas van der Weerd (bas@e-drivers.com)

  Redactiemedewerkers:
  Bas van der Weerd, Petra Bartholomeus (e-Business), Maarten Hachmang, Laurence van Slooten, Robin Lammers, Max Erich, Werner Budding & Marc Verweij
  (redactie@e-drivers.com)

  e-Xperts
  Henk Meiborg, Maarten Steinbuch, Joeren Horlings, Maarten Hachmang & Werner Budding.

  Freelancers:
  Mark Zuurhout, Joël Fink

  Fotografie:
  Ger & Ad Adrichem

  Video:
  Patrick Johannes, Ger Adrichem, Aad Adrichem & Abdurrahim Gulten

  Met speciale dank aan:
  Peter Tates, Riti Gulati, Erik de Zwart, Maja van Schaik, Julia Budding, Ruud Hijman (Rufix) , Coen Schotanus, Jacinta Dicker, Thijs Duurkoop (RVO) & Suzan Reitsma (RVO)

  BEZOEKERSPROFIEL EN BEREIK

  Het bezoekersprofiel en de bereikcijfers van e-Drivers.com kunt u hieronder downloaden.

  Renault Scenic Vision is een voorproefje van de gezinsauto van de...

  In een tijdperk dat MPV’s nog amper verkocht en geproduceerd worden, is Renault aan het nadenken hoe de gezinswagen er in de toekomst uit zou kunnen zien. Met de studie Scenic Vision laat Renault een voorproefje zien van een ruime cross-over met een hybride-elektrische aandrijving op brandstofcellen.

  Nog meer Tesla Supercharger-locaties beschikbaar voor andere merken

  In het kader van een pilot stelde Tesla eind 2021 een aantal Superchargers open voor elektrische auto's van andere merken. Eerst op een aantal locaties in Nederland, begin dit jaar breidde men de pilot uit naar een aantal Superchargers in Noorwegen en Frankrijk. Tesla breidt de pilot nu uit naar andere Europese landen.

  De Wuling Hongguang Mini EV is nog steeds de meest verkochte...

  Twee jaar geleden overschreden de verkoopcijfers van de Wuling Hongguang Mini EV de 100.000. De mensen achter de joint venture van General Motors, SAIC en Guangxi beseften toen wellicht nog niet dat ze een enorm succesnummer in huis hadden. Er zijn inmiddels namelijk al meer dan 700.000 eenheden van verkocht.

  Vinfast maakt specificaties en prijzen VF 8 en VF 9 bekend

  De Vietnamse startup VinFast was de afgelopen maanden al volop in het nieuws. Nu heeft men ook de nodige technische specificaties en prijzen van de eerste modellen bekendgemaakt. Zoals eerder gemeld mogen we de VF 8 en VF 9 volgend jaar in Nederland, Duitsland en Frankrijk verwachten.

  Piëch zet volgende belangrijke stap in ontwikkeling sportwagen met ongekend hoge...

  Piëch Automotive wil een elektrische sportauto op de markt brengen die tot drie keer sneller opgeladen kan worden. De sportwagen zou zoals eerder gemeld in vijf minuten tot 80% kunnen worden opgeladen. De startup van Anton Piëch zet een volgende stap en haalt de ontwikkeling van de accucellen naar Duitsland.