EV van het jaar 2024

De Nederlandse markt voor elektrische voertuigen (EV’s) ziet er positief uit. Dit jaar worden er 34 nieuwe EV-modellen aangeboden die nu (dec ’23) beschikbaar of te bestellen zijn. Vooral in de middenklasse, (aanschafprijs tussen de € 35K – 75K) is er weer een aanzienlijk aanbod met 20 nieuwe modellen. Daarom is het tijd voor de jaarlijkse ‘EV van het Jaar’ verkiezing.

Dit is geen juryverkiezing, maar een publieksprijs

In tegenstelling tot een complex en ondoorzichtig proces met onbekende juryleden, wordt de ‘EV van het Jaar 2024’ gekozen door jullie, de lezers en bezoekers van e-Drivers.com. We hebben een overzicht samengesteld van alle nieuwe EV’s die momenteel beschikbaar of bestelbaar zijn. De nieuwe modellen zijn onderverdeeld in drie categorieën. Bijvoorbeeld, de Citroën ë-C3 kan immers niet concurreren met de Kia EV9.

Stem en maak kans op € 1.000 gratis laadtegoed

Kies de auto waarvan jij vindt dat dit de meest interessante nieuwe EV is, per segment. Je mag er een onderbouwing bijleveren. Uit alle inzendingen verloten wij weer € 1.000 gratis laadtegoed. Dat is zo’n 15.000 tot 20.000 km gratis elektrisch rijden – afhankelijk van laadtarieven en verbruik. De uitslag maken we binnenkort bekend.