dinsdag, 23 april, 2024
Meer...

  Tesla Model 3 Long Range Dual Motor

  51.993

  14/04/2024

  Sinds de introductie bleek de Tesla Model Y direct een hit. De Tesla Model Y Long Range All-Wheel Drive isin staat om 533 kilometer te halen op één acculading, volgens WLTP-normering. Er is nu echter een nieuwe versie en daardoor krijgt de Tesla Model Y nog meer range.

  29/01/2024

  In het laatste kwartaal van verkocht BYD meer auto’s dan Tesla, waardoor Tesla’s jarenlange leiderschap in verkopen eindigde. Ondanks dat, blijft de Tesla Model Y de bestverkochte auto van 2023. BYD reageert met de introductie van de Seal U, een nieuwe familie-SUV, binnenkort beschikbaar in Nederland, waarin wij al een proefrit mochten maken.

  05/12/2023

  Sixt, een van de grootste autoverhuurbedrijven, kondigt aan dat de Tesla-modellen op termijn uit de verhuurvloot zullen verdwijnen. Deze beslissing is indirect door Tesla zelf ingegeven. Hij is namelijk grotendeels veroorzaakt door de prijsverlagingen van Tesla, en de daaropvolgende waardedaling van gebruikte Tesla’s.

  03/12/2023

  Tesla kondigde onlangs zomaar de productiestart van de langverwachte Cybertruck aan. Dit imposante voertuig, dat veel aandacht op zich vestigde vanwege zijn futuristische ontwerp en indrukwekkende specificaties, wordt in kleine aantallen gebouwd. De vraag is: wat moeten wij, in Europa, met deze Amerikaanse gigant?

  18/11/2023

  Ander neusje, nieuwe verlichtingsunits, een faceliftje dus. Zoals we dat zo vaak zien bij een model dat al een tijdje in productie is. Het lijkt allemaal misschien niet groots, de verse Model 3 voelt weldegelijk sterk verbeterd aan.

  07/11/2023

  Na de zoveelste niet nagekomen belofte is er steeds meer twijfel of Tesla’s veel beloofde $25.000 auto ooit het daglicht zal zien. Tijdens een bezoek aan Gigafactory Berlin heeft Elon Musk de geruchtenmolen opnieuw gevoed door te beweren dat deze betaalbare Tesla in de Gigafactory Berlin zal worden geproduceerd.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 585
  • Winter: 415

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.