zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  Nissan Ariya 87kWh

  54.990

  26/09/2023

  Het is niet vanzelfsprekend dat een conceptcar de verbeelding prikkelt, maar geen concrete blik biedt op wat komen gaat. De Nissan Concept 20-23, onthuld ter ere van het 20-jarig jubileum van Nissan’s London Design Studio, biedt waarschijnlijk wél een soort van voorproefje van een concreet productiemodel.

  01/08/2023

  Nissan Motor Co., Ltd. heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door wereldwijd meer dan 1 miljoen elektrische auto’s te verkopen, waarvan bijna een derde aan klanten in Europa.

  27/02/2023

  Nissan maakt samen met Renault en Mitsubishi deel uit van een van ’s werelds grootste autoconglomeraten. Nadat de drie bedrijven vorig jaar enorme investeringen in elektrificatie aankondigden en ook de doelstellingen van de alliantie bijstelden, gaat Nissan nu ook zijn eigen elektrificatie strategie wijzigen.

  11/04/2022

  Nissan onthult een prototype van een productiefaciliteit voor solid-state accu’s, die de Japanse autofabrikant in 2028 in elektrische voertuigen wil gebruiken. Het prototype staat in het Nissan Research Centre en is bedoeld om de ontwikkeling van solid-state accu’s te bevorderen.

  27/01/2022

  Nissan heeft een opvolger van de kleine Micra aangekondigd. Deze komt in 2024 en zal een volledig elektrisch model zijn. De actieradius bedraagt 400 kilometer, dat veel is voor een dergelijk compact model. De prijs van die elektrische Nissan Micra moet gelijk zijn aan vergelijkbare auto’s met verbrandingsmotor.

  17/12/2021

  Nederland kent geen grootse automotive industrie, desondanks zien we steeds vaker landgenoten op cruciale posities in de autowereld. Tijdens de lancering van de Nissan Ariya kon e-Drivers.com een half uurtje koffiedrinken met Leon Dorssens, marketingbaas bij Nissan.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 515
  • Winter: 385

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.