donderdag, 22 februari, 2024
Meer...

  Audi Q4 Sportback e-tron 45

  56.915

  21/09/2023

  Audi geeft zijn kleinste elektrische model, de Q4 e-tron, een upgrade. Dankzij een krachtigere, efficiëntere aandrijflijn krijgt hij betere prestaties. Daarnaast verbeterde de Duitse autofabrikant ook het nodige aan de rijeigenschappen en uitrusting.

  04/09/2023

  Wie had verwacht dat op de komende op de IAA Mobility de complete nieuwe Audi Q6 e-tron te zien zou zijn, komt bedrogen uit. Audi toont er namelijk alleen het interieur. Maar dat is niet zomaar een interieur. Het is ontworpen volgens Audi’s nieuwste designfilosofie, en daarom zeker het bekijken waard.

  27/07/2023

  Helaas is er een aantal keren een flinke vertraging ontstaan in de ontwikkeling van de Audi Q6 e-tron. Maar nu maakt Audi toch wat meer wereldkundig maken over dit nieuwe model. De foto’s van het gecamoufleerde prototype van de Audi Q6 e-tron weten we al aardig hoe hij er uit gaat zien.

  09/11/2022

  De elektrische Audi e-tron gaat alweer wat jaartjes mee. Het is dan ook het eerste elektrische model van het in Ingolstadt gevestigde automerk. Omdat de concurrentie niet bepaald stil zit had Audi hem een tijdje geleden al een kleine upgrade gegeven. Nu komt er een grotere upgrade aan, én een naamswijziging.

  23/05/2022

  Het is geen geheim dat Audi vanaf 2026 uitsluitend EV’s op de markt brengt. Daarom is het geen verrassing dat de nieuwe generatie van de Audi A3 volledig elektrisch aangedreven zal zijn. Maar helaas zal die er naar alle waarschijnlijkheid pas in 2027 komen.

  26/11/2021

  De Audi e-tron, de eerste volledig elektrische SUV van het Duitse merk, kwam in september 2018 op de markt. Ruim een jaar later kwam ook de Sportback-variant. Beide modellen krijgen in de loop van volgend jaar een upgrade met een nieuwe look, grotere accu, efficiëntere motoren en nieuwe elektronica.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 500
  • Winter: 370

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.