Laadpaal kopen?

Wanneer je elektrisch gaat rijden dan is het het voordeligst om een eigen laadpaal te kopen. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is er misschien een verzwaring van de meterkast of extra graafwerk nodig. Voor ieder huishouden is er een passende oplossing. Met het formulier hieronder kun je op basis van van jouw wensen een vrijblijvende offertes aanvragen.

Kosten laadpaal

Bij de kosten van een laadpaal moet je rekening houden met een aantal prijsbepalende factoren. Graafwerkzaamheden, verzwaring meterkast en de mogelijkheden om (nog) sneller te laden zijn grote prijsbepalende factoren. Reken gemiddeld op € 1.350,- incl. plaatsing en € 710,- excl. plaatsing.

Offertes opvragen (gratis én vrijblijvend)

Het vergelijken van verschillende laadpalen loont. Vergelijk altijd goed de opties evenals de kosten van laadpalen tussen verschillende leveranciers en kies uiteindelijk voor die optie die het beste in lijn ligt met de verwachtingen. Ook op deze manier zal je merken dat je een aanzienlijke besparing kan realiseren op de gemiddelde laadpalen prijzen! Vraag hieronder gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar op deze manier tot wel 30% op de kosten!