Kia onthult sportief elektrisch studiemodel op autoshow Genève

Hebben jullie al kippenvel? Niet? Mmh, dat zou wel moeten. Want volgens Kia-designer Gregory Guillaume gaan van deze nieuwe concept car de haartjes overeind staan. Misschien komt dat nog als we de auto over anderhalve week op de autoshow van Genève zien.

Wat is het? Nou, een Kia in ieder geval. Dat zien we meteen aan de zogenoemde ‘tiger nose’-grille. En aan de letters Kia op de neus, die wat Peugeot-achtig aandoen op die positie (denk aan de Peugeot e-Legend Concept van een paar maanden geleden). Wat verder opvalt aan bijgaande teaserplaat: de piepkleine cameraatjes als buitenspiegels.

Hart sneller kloppen

Is de auto een coupé? Een sedan? Een cross-over? We gaan het op 5 maart zien. Kia-ontwerper Guillaume is alvast een goede ‘hypeman’, want volgens hem gaat het aankomende studiemodel ons hart sneller laten kloppen. Niet alleen met zijn uiterlijk, maar ook met zijn rijgedrag. Wat we natuurlijk nooit zullen uitvinden, want het is en blijft een studiemodel.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven