zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  Lancia Ypsilon

  40.000

  16/02/2024

  Lancia, het iconische Italiaanse automerk, heeft een belangrijke stap gezet met de introductie van de nieuwe Lancia Ypsilon. Met de nieuwste generatie van deze compacte premium auto, die voor het eerst ook in een volledig elektrische uitvoering verkrijgbaar is, zet Lancia de traditie van design, elegantie en innovatie voort.

  05/02/2024

  Elektrische auto’s worden steeds meer de norm. Ook automerken die niet zijn meegegaan in deze ontwikkeling, zien nu in dat ze niet aan de ontwikkeling van elektrische modellen ontkomen. Ook Lancia, een merk doordrenkt van historie en elegantie, beseft dat en heeft daarom de Ypsilon opnieuw uitgevonden.

  13/11/2023

  Onlangs mochten we kennis maken met de Lancia Pu+Ra HPE, een visionair concept dat de vormgeving en het interieurdesign van Lancia’s modellijn voor het komende decennium zal dicteren. De Pu+Ra HPE vormt de basis van de plannen van Stellantis om Lancia tegen 2028 om te vormen tot een merk dat uitsluitend elektrische voertuigen produceert.

  22/10/2023

  Lancia, het Italiaanse merk dat min of meer doordrenkt is van geschiedenis en erfgoed, heeft het buiten de thuismarkt steeds moeilijker. Dat moet veranderen met de komst van de allereerste elektrische Lancia. Hoewel beelden en zeker de details nog ontbreken, kondigt Lancia nu concreet haar elektrische vlaggenschip aan.

  17/04/2023

  Lancia onthulde de Pu+Ra HPE, een elektrisch concept dat de visie van het merk voor de komende tien jaar belichaamt. Dit concept markeert ook de eerste stap van Lancia’s stap richting elektrische mobiliteit. De afkorting HPE krijgt dan ook andere betekenis dan bij dat karakteristieke model uit de jaren ’70.

  14/03/2023

  Lancia, het Italiaanse automerk dat bijna van de Europese markt verdween, heeft aangekondigd dat het zichzelf opnieuw gaat uitvinden als een stijlvol merk met volledige elektrische auto’s. CEO Luca Napolitano heeft beloofd het ‘dolce vita’-gevoel te herstellen dat zo centraal stond bij veel historische Lancia-modellen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 355
  • Winter: 255

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.