vrijdag, 12 augustus, 2022
Meer...

  Citroen e-C4 X

  Prijs nb
  11/08/2022

  Vanaf 1 januari 2035 is het niet meer mogelijk een nieuwe auto op benzine, diesel of gas aan te schaffen. Hoog tijd dus om ons klaar te maken voor deze verandering, en de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.

  11/08/2022

  In het voorjaar introduceerde Yamaha tijdens het Switch On-evenement diverse nieuwe en toekomstige elektrische voertuigen alsmede een lichte aquakleur als onderdeel van de toekomstige EV-branding. Ook toonde Yamaha de elektrische NEO scooter die toen al bijna klaar voor de marktintroductie leek te zijn.

  10/08/2022

  Scania introduceert een nieuwe generatie van volledig elektrisch aangedreven vrachtwagens die geschikt zijn voor lange(re) afstanden. Een belangrijke mijlpaal voor het Zweedse merk, dat hiermee haar geëlektrificeerde aanbod aanzienlijk uitbreidt.

  10/08/2022

  Als de overheid zich gaat bemoeien met zaken waar commerciële partijen mee bezig zijn, kun je gedoe verwachten. De Duitse overheid wil een landelijk snellaadnetwerk genaamd ‘Deutschlandnetz’ opzetten. Commerciële exploitanten van laadinfrastructuur hebben bij de EU een klacht ingediend tegen het geplande Deutschlandnetz.

  10/08/2022

  Dat er in de transportsector steeds meer stappen richting waterstof worden gezet, is al een tijdje duidelijk. En die stappen zijn soms heel groot. Zo heeft de Noord-Duitse GP Joule Group met het Hamburgs gevestigde Clean Logistics SE een raamovereenkomst getekend met voor de levering van maar liefst 5000 waterstoftrucks.

  09/08/2022

  Nimbus heeft de orderboeken voor de Nimbus One geopend. Deze compacte, kantelbare elektrische trike kan snelheden tot wel 80 kilometer per uur behalen. Het is het eerste elektrische voertuig van de Amerikaanse startup, die zich op lichte elektrische voertuigen richt.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: n.b.
  • Winter: n.b.

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.