maandag, 28 november, 2022

Volkswagen ID.4 Pro

48.190

14/11/2022

In januari is het twee jaar geleden dat Volkswagen startte met de productie van de ID.3, de eerste van de alsmaar verder uitgebouwde reeks volledig elektrische ID. modellen. Volkswagen heeft de mijlpaal van 500.000 geleverde ID-voertuigen bereikt. En dat zelfs sneller dan verwacht.

28/10/2022

Het was al een tijdje bekend dat Volkswagen nog een of twee elektrische modellen onder de ID.3 op de markt wil brengen. Thomas Schäfer, de nieuwe topman van Volkswagen, bevestigde onlangs de komst van 2 compacte modellen onder ID.3, én een compacte SUV in het formaat van de ID.3.

22/06/2022

De eerste schetsen van een volgend model in de ID-reeks, dat intern ‘ID.Aero’ wordt genoemd, circuleren al een tijdje. Met die ID.Aero wil Volkswagen een elektrische tegenhanger van de VW Passat op de markt brengen. De conceptcar voor China onthult men volgende week al, en de versie voor Europa en de VS zal snel volgen.

03/06/2022

Alweer goed nieuws over de ‘laadpaalwoestijn’, zoals Frankrijk vanwege schaarse aantal werkende snelladers wel eens wordt genoemd. In samenwerking met Volkswagen Group France zal Allego snellaadstations installeren bij 15 restaurants van Groupe Bertrand in Frankrijk.

03/06/2022

We komen steeds meer te weten over de elektrische stationwagen van Volkswagen. Die werd door Volkswagen eerder Space Vizzion genoemd, later ook Aero. Het heeft er nu alle schijn van dat de elektrische tegenhanger van de Passat de naam ID.7 Tourer zal dragen.

25/05/2022

Heel wat mensen hebben reikhalzend uitgekeken naar de komst van de Volkswagen ID.Buzz, dat leuke elektrische busje dat een authentieke vintage-look combineert met hedendaagse techniek. Goed nieuws: je kunt hem nu reserveren. De levering vindt dan komend najaar plaats.

occasion

Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 465
  • Winter: 345

Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

Meer info op ev-database.nl.