Honda E Prototype is productieversie van Urban EV Concept

Er is nog weinig bekend over de Honda E Prototype, maar als de specificaties en de prijs oké zijn, kan dit absoluut een bestseller worden. Het uiterlijk heeft de volledig elektrische hatchback in ieder geval al mee.

En ja, officieel is de Honda nog een studiemodel, maar wel eentje die vrijwel ongewijzigd eind dit jaar al in productie gaat. Hij komt voort uit de Urban EV Concept uit 2017, maar is qua uiterlijk en innerlijk aanzienlijk veranderd. Het wagentje is iets hoger geworden, iets langer (omdat hij er twee deuren bij kreeg) en iets minder retrofuturistisch.

Laadopening voorop

De Urban EV Concept had allerlei schermen op de neus en achtersteven waarop onder meer laadinformatie te zien was. Die ontbreken bij de Honda E Prototype. Hij heeft ook conventionelere koplampen en achterlichten. Het zwarte plaatje voorop is gebleven. Daaronder zit de laadopening.

Digitale zijspiegels

Vorig week onthulde Honda al het interieur van de E Prototype. Dat heeft drie schermen over de hele breedte met daaronder een soort ‘plank’ van donker hout. Links en rechts zitten de displays van de digitale zijspiegels. De Honda E Prototype heeft namelijk cameraatjes op de flanken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven