maandag, 17 juni, 2024
Meer...

  VinFast VF 8 Eco Standard Range

  62.700

  14/02/2023

  De laadinfrastructuur die het Vietnamese Vinfast in Europa op wil gaan zetten, zal worden gerealiseerd door E.ON Drive. In de eerste fase van de zojuist aangekondigde samenwerking wil men ongeveer 200 AC- en 350 kW DC-laadpunten plaatsen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

  06/10/2022

  De media-afdeling van Vinfast moet goed gekeken hebben hoe in de jaren negentig de persreizen in elkaar zaten. Overgeorganiseerd, langdurig, overdadig, en vol gekkigheid. Feitelijk behoorlijk in tegenstelling met de communistische achtergrond van het land waar dit nieuwe merk vandaan komt.

  03/10/2022

  Om met de Vinfast VF8 te rijden, moesten we een flink eind reizen, via Hanoi naar uiteindelijk een eiland voor de kust van de zuid-Vietnamese stad Na Trang.

  15/06/2022

  De Vietnamese autofabrikant Vinfast is behoorlijk voortvarend bezig. Waar Chinese startups vaak eerst een enkel model in Europa intro, en gaan daarna pas een dealernetwerk opzetten. VinFast daarentegen kondigt voorafgaand aan de marktintroductie al de opening van meer dan 50 Vinfast Stores aan.

  17/05/2022

  De Vietnamse startup VinFast was de afgelopen maanden al volop in het nieuws. Nu heeft men ook de nodige technische specificaties en prijzen van de eerste modellen bekendgemaakt. Zoals eerder gemeld mogen we de VF 8 en VF 9 volgend jaar in Nederland, Duitsland en Frankrijk verwachten.

  01/04/2022

  Begin dit jaar lanceerde Vinfast haar nieuwe modellenreeks en maakte het plannen voor een productielocatie in de Verenigde Staten wereldkundig. Afgelopen week onthulde de Vietnamese autofabrikant de details over deze nieuwe, nog te bouwen Vinfast fabriek.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 460
  • Winter: 345

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.