zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  Renault Megane E-Tech EV60 220pk

  42.970

  14/09/2023

  Ook in de ‘last mile’ wordt elektrisch vervoer steeds meer de norm. Daarom introduceert Renault Trucks met de E-Tech Trafic een interessante, nieuwe toevoeging in dit segment. Een compacte elektrische bestelwagen met een heel behoorlijke actieradius van net geen 300 kilometer.

  08/09/2023

  Terwijl Renault van de Scenic een cross-over in plaats van een typische gezinsauto maakt, introduceert het ook een auto die best interessant is voor gezinnen. De nieuwe Renault Grand Kangoo E-Tech Electric, die op de IAA Mobility in München werd onthuld, oogt vrij anoniem maar is interessant als je een ruime en veelzijdige auto zoekt.

  05/09/2023

  De op de IAA Mobility 2023 onthulde Renault Scenic E-Tech Electric is ergens het symbool van een grote verandering. Eind jaren ’80 begon met de Scenic een ware hausse op het gebied van midi-MPV’s. De afgelopen jaren was de Scenic ook ongeveer de laatste auto in dit segment. Met de nieuwe Scenic E-Tech Electric stapt ook Renault van de midi-MPV af.

  13/07/2023

  Renault heeft de wereldpremière van de Scénic E-Tech Electric aangekondigd. Deze zal plaatsvinden tijdens de IAA 2023 in München op 4 september. De volgende generatie van de Renault Scenic, die een volledige elektrische aandrijving krijgt, is voor het eerst niet weer een MPV. De nieuwe Scenic wordt conform de laatste designtrends een SUV cross-over.

  14/06/2023

  De toekomst van elektrisch rijden heeft zo nu en dan een nostalgisch tintje, zoals eerder deze week te zien was aan de Fiat 600e. Ook bij Renault is er een vleugje nostalgie. Daar werkt aan een elektrische versie van de iconische Renault 5. Die wordt geschikt voor bi-directioneel laden, melden de Fransen.

  01/04/2023

  Renault zet vol in op de ontwikkeling van een nieuwe elektrische hatchback: de R5, die is geïnspireerd op zijn bekende voorganger. In tegenstelling tot andere autofabrikanten blijft Renault trouw aan de compacte hatchback. En daarvan worden de prototypes momenteel uitgebreid getest.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 440
  • Winter: 320

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.