zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  BMW iX3

  71.462

  10/05/2024

  BMW Nederland komt met een nieuwe uitvoering van de BMW i5. Deze uitvoering moet met name de zakelijke rijder over de streep trekken een BMW i5 aan te schaffen. Niet voor niets heet deze nieuwe uitvoering dan ook de Business Editions. Het goede nieuws? Zowel voor de Touring als de Sedan, is de Business Editions per juli te bestellen!

  21/03/2024

  Tegenwoordig zie je veel foto’s van futuristische auto’s en dan twijfel je of het met AI gemaakt is. Dat geldt zeker niet voor de foto’s en video van de presentatie van de Neue Klasse X van BMW, waar we onlangs zelf bij mochten zijn. Meer dan een prototype BMW ontwikkelt onder de noemer Neue Klasse […]

  28/02/2024

  BMW verruimt opnieuw onze horizon in de compacte middenklasse met de introductie van de iX2, ditmaal als een zogenaamde ‘Sports Activity Coupé’. Met zijn sierlijk aflopende daklijn presenteert dit model zich als de meer elegante neef van de robuuste iX1. We reden in de sportiefste versie om te zien of het de hoge verwachtingen waarmaakt.

  19/02/2024

  Je glijdt door de stad, wendbaar als een kat, op iets dat niet echt een e-scooter is, maar ook geen e-motorfiets. BMW heeft dit idee omgetoverd tot realiteit met hun nieuwste aanwinst, de BMW CE 02. Wij mochten er alvast een stukje op rijden.

  09/02/2024

  Binnenkort – ergens in mei 2024 – staat de BMW i5 Touring in de showroom. Een elektrische stationwagen in het premium segment. En daar zijn er nog niet zo veel van. Eigenlijk nog geen een, althans niet in dit formaat. Die voorsprong zou deze elektrische stationwagen best wel eens tot een aardig succesnummer kunnen maken.

  18/11/2023

  Laten we vooral niet zeuren over of de Eletre een echte Lotus is. Een Maybach is geen echte Maybach en Spyker geen echte Spijker en een Smart geen echte Smart. Laten we vooral blij zijn dat Geely zich heeft ontfermd over het Britse sportautomerk. Het bestaansrecht van Lotus neemt alleen maar toe dankzij de Chinese sugar daddy.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 440
  • Winter: 325

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.