vrijdag, 21 juni, 2024
Meer...

  CUPRA Born 170 kW - 58 kWh

  38.989

  07/06/2024

  Cupra start binnenkort de verkoop van de Tavascan, een elektrische SUV-coupé. Deze Spaanse nieuwkomer combineert een fraai design met pittige prestaties en een redelijk aantrekkelijk prijskaartje. Kan de Cupra Tavascan zijn beloftes waarmaken en zich meten met zijn Volkswagen-familieleden VW ID.5 en Enyaq Coupé?

  22/12/2023

  Omdat bij elektrische auto’s vandaag de dag niet alleen elke kilometer rijbereik maar ook elke euro telt, zijn er onder aanvoering van Tesla door diverse merken prijsverlagingen doorgevoerd. Ook de prijzen van de Cupra Born worden verlaagd. Daarmee komen deze onder die van zustervoertuig Volkswagen ID.3.

  24/04/2023

  Cupra, het sportieve zustermerk van Seat, heeft de Tavascan SUV coupé onthuld. Deze volledig elektrische SUV belooft een unieke rijervaring en een nieuw tijdperk van sportiviteit voor elektrische voertuigen. Met de gedurfde Tavascan zet het Spaanse merk misschien wel een grotere stap richting elektrificatie dan met de Born.

  14/06/2022

  Seat lanceerde zo’n vier jaar geleden het nieuwe merk Cupra. Het begon als een soort van ‘prestatiegericht’ submerk. Het is inmiddels aan het uitgroeien tot een zelfstandig merk. Cupra heeft met de Born ook een elektrisch model en kondigt nu twee nieuwe elektrische modellen aan.

  20/12/2021

  Het recept van de Born is zo simpel als wat, en toch maakt het van de eerste volledig elektrische Cupra iets eigentijds. Een rij-impressie door Werner Budding.

  02/09/2021

  Cupra heeft beelden vrijgegeven van de UrbanRebel Concept. Ondanks de enorme achterspoiler is deze auto overduidelijk een voorproefje  van de verwachte elektrische kleine auto van de Volkswagen Groep. Die zal waarschijnlijk ook verkrijgbaar zijn als Volkswagen en Skoda.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 400
  • Winter: 290

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.