zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  Maserati GranCabrio Folgore

  208.250

  07/05/2024

  Lastig hoor, voor Maserati om met de Grecale Folgore te concurreren tegen elektrische modellen van Mercedes, Porsche en BMW, om de goeie Chinezen nog niet eens te noemen. Er is eigenlijk maar één reden om een Grecale Folgore aan te schaffen: omdat het een Maserati is.

  28/04/2024

  Als één merk een serieuze uitdaging heeft om de huidige elektrificering kundig te doorstaan, zonder pijnlijk afbreuk te doen aan het verleden, dan is het Maserati. Met de elektrische GranTurismo bewijzen de Italianen dat ze begrijpen wat de bedoeling is.

  17/04/2024

  Afgelopen maandag onthulde Maserati in Rimini hun derde elektrische model, de GranCabrio Folgore, Als enige Nederlandse media waren wij getuige van deze bijzondere gebeurtenis. De aanblik van dit kunstwerk vervult je met de kracht en passie die in elk detail zijn verwerkt. De elegante lijnen en gracieuze vormen betoveren vanuit elke hoek, en elk aspect wekt diepe bewondering op: dit is geen gewone sportauto, dit is pure magie op wielen!

  26/04/2023

  Maserati heeft op de Shanghai Auto Show de elektrische Grecale Folgore onthuld. Een krachtige en stijlvolle elektrische SUV die een mijlpaal voor het Italiaanse merk markeert. De Grecale Folgore moet Maserati immers naar een nieuw tijdperk van elektrisch rijden brengen.

  04/10/2022

  Kopers van de nieuwe Maserati GranTurismo kunnen kiezen uit drie motorvarianten, en de krachtigste daarvan is volledig elektrisch. Dat komt mooi uit, dan kunnen we de overige twee varianten meteen vergeten. De toekomst is immers elektrisch, of je nu wilt of niet.

  24/03/2022

  Maserati heeft nog geen enkel elektrisch model in het leveringsprogramma, maar wil wel een elektrisch merk worden. Gelukkig brengt het Italiaanse merk volgend jaar zijn eerste elektrische model uit, de GranTurismo. Daarna komt ook de elektrische versie van de Grecale, die Maserati deze week onthulde.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 450
  • Winter: 335

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.