zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  Alfa Romeo Junior Elettrica 54 kWh Veloce

  48.000

  26/04/2024

  Alfa Romeo, een merk dat doordrenkt met geschiedenis, passie en race verleden, moet echter ook mee met de tijd. Na de Plug-in Hybrid met de Tonale, kwam na lang wachten de Milano, die uiteindelijk door het leven moet gaan als Junior. Na het eerder bekendmaken van de specificaties voor de instapversies, komt Alfa Romeo nu ook met de prijzen en de verschillende uitvoeringen naar buiten.

  11/04/2024

  De Italiaanse autofabrikant Alfa Romeo heeft met de Milano zijn eerste volledig elektrische auto onthuld. De elektrische Alfa Romeo Milano Elettrica belooft een unieke rijervaring te combineren met een prima bruikbare actieradius van zo’n 400 kilometer, geavanceerde technologie en een heerlijk vleugje Italiaanse flair.

  31/08/2023

  Alfa Romeo heeft al tijden geleden zijn eerste volledig elektrische auto aangekondigd. Voorzichtig liet men ook doorschemeren dat die heel bijzonder zou worden. Nou, aan die verwachting voldoet de Italiaanse fabrikant ruimschoots. Die eerste elektrische Alfa Romeo wordt geen SUV maar een prachtige sportwagen, genaamd 33 Stradale.

  10/02/2022

  Op dit moment heeft Alfa Romeo maar twee modellen op de markt, die uitsluitend verkrijgbaar zijn met een verbrandingsmotor. Maar ook Alfa Romeo werkt aan een elektrische toekomst. Gisteren introduceerde men de Tonale. Die zal uiteindelijk ook met een volledig elektrische aandrijflijn verkrijgbaar zijn.

  09/11/2021

  Het is de laatste tijd stil bij Alfa Romeo. Het leveringsprogramma bestaat dan ook alleen uit de Giulia en Stelvio. Maar de Italiaanse autofabrikant, die een ‘elektrische autofabrikant’ moet worden, is bezig met haar eerste elektrische model. Dat wordt een Giulia, met een actieradius tot 800 kilometer.

  13/11/2020

  Wie helemaal gek is van klassieke Alfa Romeo’s maar niet van sleutelen houdt, zou eens in de werkplaats van het jonge Italiaanse bedrijf Totem Automobili kunnen kijken. Dit bedrijf elektrificeert de klassieke Alfa Romeo Giulia GTA met als resultaat een prachtige ‘elektrische widebody Alfa GT-e’.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 350
  • Winter: 255

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.