dinsdag, 23 april, 2024
Meer...

  Maserati GranTurismo Folgore

  199.250

  17/04/2024

  Afgelopen maandag onthulde Maserati in Rimini hun derde elektrische model, de GranCabrio Folgore, Als enige Nederlandse media waren wij getuige van deze bijzondere gebeurtenis. De aanblik van dit kunstwerk vervult je met de kracht en passie die in elk detail zijn verwerkt. De elegante lijnen en gracieuze vormen betoveren vanuit elke hoek, en elk aspect wekt diepe bewondering op: dit is geen gewone sportauto, dit is pure magie op wielen!

  26/04/2023

  Maserati heeft op de Shanghai Auto Show de elektrische Grecale Folgore onthuld. Een krachtige en stijlvolle elektrische SUV die een mijlpaal voor het Italiaanse merk markeert. De Grecale Folgore moet Maserati immers naar een nieuw tijdperk van elektrisch rijden brengen.

  04/10/2022

  Kopers van de nieuwe Maserati GranTurismo kunnen kiezen uit drie motorvarianten, en de krachtigste daarvan is volledig elektrisch. Dat komt mooi uit, dan kunnen we de overige twee varianten meteen vergeten. De toekomst is immers elektrisch, of je nu wilt of niet.

  24/03/2022

  Maserati heeft nog geen enkel elektrisch model in het leveringsprogramma, maar wil wel een elektrisch merk worden. Gelukkig brengt het Italiaanse merk volgend jaar zijn eerste elektrische model uit, de GranTurismo. Daarna komt ook de elektrische versie van de Grecale, die Maserati deze week onthulde.

  17/02/2020

  Verhalen en geruchten waren er al genoeg, maar Maserati heeft de elektrificatieplannen nu daadwerkelijk bevestigd. Alle nieuwe modellen van het prestigieuze Italiaanse merk krijgen een hybride of volledig elektrische aandrijflijn. De ontwikkeling en de productie vinden volledig in Italië plaats.

  08/02/2020

  Elektrische Maserati klinkt als een V8….of als een V6. Ik vraag me af hoe dat eraan toe gaat in het Innovation Lab van Maserati. Jawel, de naam van de engineerafdeling van het merk dat 106 jaar geleden is ontstaan in Bologna, moet ons doen denken aan een laboratorium. En in dat Maserati laboratorium zijn de Italiaanse ingenieurs aan het spelen met geluid.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 475
  • Winter: 355

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.