maandag, 11 december, 2023
Meer...

  Ford Mustang Mach-E SR RWD

  51.200

  14/08/2023

  De meeste grote automerken hebben inmiddels meerdere elektrische modellen in het programma. Ford heeft tot dusver alleen de elektrische Mustang Mach-E, en dat is niet bepaald een volumemodel. De elektrische Ford Explorer SUV moet dat wél worden. De productie daarvan is helaas uitgesteld tot de volgende zomer.

  19/07/2023

  Voor het eerst in zijn lange geschiedenis betreedt Ford met de Mustang een terrein waar het nog nooit eerder is geweest – waar het asfalt eindigt en de onverharde weg begint. Met de rally-geïnspireerde elektrische Ford Mustang Mach-E Rally maakt de Amerikaanse een interessant uitstapje.

  15/06/2023

  Ford heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in de transitie naar elektrisch rijden. De Amerikaanse autofabrikant heeft onlangs het Cologne Electric Vehicle Center geopend. Dit is een hypermoderne productiefaciliteit in Duitsland, waar men de nieuwe generatie elektrische personenauto’s van Ford zal gaan produceren.

  16/05/2023

  Nog niet zo lang geleden onthulde Ford de E-Transit Courier. Toen kon je al bijna op je vingers natellen dat er ook een personenvariant van deze compacte bestelwagen zou komen. En inderdaad, nu kondigt Ford ook de volledig elektrische E-Tourneo Courier aan. En die is best interessant door de combinatie van compacte afmetingen en een zee aan ruimte.

  21/04/2023

  Ford gaat zijn elektrische pick-up, de F-150 Lightning, binnenkort ook in Europa verkopen. Vooralsnog zal het voertuig alleen in Noorwegen beschikbaar zijn. Daar biedt Ford de F150 Lightning aan in een gelimiteerde Lariat Launch Edition.

  07/04/2023

  Ford Pro heeft de nieuwste generatie van de Transit Courier-serie aangekondigd, die dit jaar op de markt zal komen. Voor het eerst zal er ook een volledig elektrische versie van deze compacte bestelwagen beschikbaar zijn. Dat betreft de nu gepresenteerde E-Transit Courier, die eind 2024 zal volgen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 435
  • Winter: 320

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.