zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  CUPRA Born 110 kW - 45 kWh

  35.000

  24/04/2023

  Cupra, het sportieve zustermerk van Seat, heeft de Tavascan SUV coupé onthuld. Deze volledig elektrische SUV belooft een unieke rijervaring en een nieuw tijdperk van sportiviteit voor elektrische voertuigen. Met de gedurfde Tavascan zet het Spaanse merk misschien wel een grotere stap richting elektrificatie dan met de Born.

  14/06/2022

  Seat lanceerde zo’n vier jaar geleden het nieuwe merk Cupra. Het begon als een soort van ‘prestatiegericht’ submerk. Het is inmiddels aan het uitgroeien tot een zelfstandig merk. Cupra heeft met de Born ook een elektrisch model en kondigt nu twee nieuwe elektrische modellen aan.

  20/12/2021

  Het recept van de Born is zo simpel als wat, en toch maakt het van de eerste volledig elektrische Cupra iets eigentijds. Een rij-impressie door Werner Budding.

  02/09/2021

  Cupra heeft beelden vrijgegeven van de UrbanRebel Concept. Ondanks de enorme achterspoiler is deze auto overduidelijk een voorproefje  van de verwachte elektrische kleine auto van de Volkswagen Groep. Die zal waarschijnlijk ook verkrijgbaar zijn als Volkswagen en Skoda.

  25/05/2021

  De nieuwe Cupra Born, die vandaag werd gepresenteerd, is het Spaanse broertje van de Volkswagen ID.3. Visueel zijn er helaas wat overeenkomsten. De Cupra Born rolt, net als de VW ID.3, in het Duitse Zwickau van de band. Ook qua prestaties zijn er amper verschil maar de uitstraling is wel dynamischer.

  23/02/2021

  Seat toonde de productieversie van de Cupra Born. Deze is gebaseerd op de eerder gepresenteerde el-Born. Uiteraard staat de Cupra Born op het MEB-platform van de Volkswagen Groep. Seat bevestigt de productie van de elektrische Cupra voor de tweede helft van dit jaar.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 320
  • Winter: 230

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.