vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  Renault Zoe ZE50 R135

  36.195

  01/04/2023

  Renault zet vol in op de ontwikkeling van een nieuwe elektrische hatchback: de R5, die is geïnspireerd op zijn bekende voorganger. In tegenstelling tot andere autofabrikanten blijft Renault trouw aan de compacte hatchback. En daarvan worden de prototypes momenteel uitgebreid getest.

  23/11/2022

  Renault Trucks heeft zojuist het design onthuld van zijn nieuwe serie elektrisch aangedreven zware trucks, de Renault Trucks E-Tech T en C. Deze trucks zijn ontworpen voor regionale distributie- en bouwtoepassingen en onderscheiden zich van hun dieseltegenhangers door hun unieke design.

  19/09/2022

  Renault is bezig om alle modellen in het gamma lichte bedrijfsvoertuigen aan te bieden met een volledig elektrische aandrijflijn. De nieuwste telg van de Franse autofabrikant kunnen we op de IAA Transportation in Hannover zien, namelijk de volledig elektrische Trafic E-Tech Electric.

  12/09/2022

  Wie kan zich de legendarische Renault 4 nog herinneren? Die ontzettend praktische, kleine stationwagen die de grote hit op het Franse platteland was? De Renault 4 werd tussen 1961 en 1993 gebouwd, en er werden meer dan 8 miljoen van gemaakt. Logisch, dat Renault hier graag een elektrische opvolger van uit wil brengen.

  16/06/2022

  Renault vernieuwt haar elektrische gamma met de nieuwe Kangoo E-Tech Electric, de tweede generatie van deze compacte elektrische bestelwagen. Daarnaast heeft het Franse merk ook de grotere Master E-Tech Electric opgewaardeerd.

  20/05/2022

  In een tijdperk dat MPV’s nog amper verkocht en geproduceerd worden, is Renault aan het nadenken hoe de gezinswagen er in de toekomst uit zou kunnen zien. Met de studie Scenic Vision laat Renault een voorproefje zien van een ruime cross-over met een hybride-elektrische aandrijving op brandstofcellen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 355
  • Winter: 260

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.