maandag, 17 juni, 2024
Meer...

  Rolls-Royce Spectre

  396.275

  01/12/2023

  Terwijl de regen loodrecht uit de hemel valt en het vies koud is, kon e-Drivers als eerste medium in Nederland met de Rolls-Royce Spectre rijden. Een spectaculaire ervaring, in elke opzicht.

  07/07/2023

  Ook Rolls-Royce, het Britse merk dat synoniem staat voor ultieme luxe en verfijning, gaat een elektrisch model op de markt brengen. De Rolls-Royce Spectre belooft de kenmerkende elegantie en het comfort van het Britse merk te combineren met de nieuwste technologie op het gebied van elektrische aandrijving.

  19/10/2022

  In 1900, meer dan 120 jaar geleden, voorspelde Charles Rolls dat de auto een elektrische toekomst zou hebben. Elektrische auto’s waren toen heel populair maar moesten het uiteindelijk toch tegen de verbrandingsmotor afleggen. Nu gaat het precies andersom en komt zijn voorspelling met de Rolls-Royce Spectre toch nog uit.

  30/09/2021

  Al jaren vertelt Rolls-Royce dat fluisterstille, krachtige elektrische aandrijflijnen heel erg geschikt zijn voor hun superdeluxe auto’s. Er is echter nog steeds geen elektrische Rolls-Royce. Maar eindelijk is er zicht op de eerste elektrische Rolls. Over twee jaar gaat de Spectre in productie.

  01/06/2021

  Ook Rolls-Royce gaat elektrische modellen ontwikkelen. Er was een tijd geleden al sprake van een elektrische Rolls-Royce dat is nu inderdaad bevestigd. Eigenaar BMW heeft bij een Duits octrooibureau de naam ‘Silent Shadow’ – afgeleid van de bekende Silver Shadow van vorige eeuw – geregistreerd.

  02/09/2020

  Het Engelse Lunaz Design is gespecialiseerd in het elektrificeren van exclusieve klassieke auto’s. Lunaz neemt nu ook de klassiekers van Rolls-Royce in het programma op. Ondanks het exclusieve prijssegment gaan deze schijnbaar als zoete broodjes over de toonbank.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 530
  • Winter: 400

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.