Ook werken bij de leukste scale-up in de eMobility?

e-flux vacatures

E-Flux, een scale-up in Amsterdam, biedt laadoplossingen voor kantoor, thuis en onderweg. Niet alleen eenvoudige zaken zoals laadpassen maar ook geavanceerde software voor laadpaalbeheer. Een bedrijf dat volop in beweging is, dat groeit, én een aantal vacatures heeft. Misschien iets voor jou?

De cultuur bij E-Flux, het naar eigen zeggen leukste eMobility bedrijf van Nederland, is open & informeel. Met een team van jonge professionals wordt er vanuit een moderne kantoor in Amsterdam gewerkt aan de mooiste projecten. Hier kun je werken in een team dat met passie, ambitie en plezier aan de slag gaat om de toekomst van de e-mobiliteit nog mooier te maken en een bijdrage aan de wereld van morgen te leveren. Uiteraard gaat hard werken bij E-Flux  hand in hand met plezier. Wil jij ook met E-Flux op avontuur? Dat kan, want E-Flux heeft op dit moment een flink aantal interessante vacatures openstaan. Wij lichten er een paar voor je uit:

Customer Support Agent

E-Flux is op zoek naar een ware Customer Support topper om de klanten van E-Flux op dagelijkse basis uit de brand te helpen! Ben jij die uitblinker die de klanten snel weer op weg helpt?

Customer Succes Manager

E-Flux zoekt een bevlogen Customer Success Manager die met passie en bevlogenheid telkens weer het zonnetje in huis weet te zijn voor de (potentiële) klanten van E-Flux. Wil jij jouw klanten structureel van een VIP-treatment voorzien?

Interesse in een van deze functies? Of een andere functie bij E-Flux? Lees dan snel verder!

Vorig artikelElektrische auto Huawei moet actieradius van 1000 kilometer halen
Volgend artikelElektrische Ferrari komt in 2025

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in