• e-flux
  • e-flux
  • e-flux
  • e-flux
  • e-flux
  • e-flux
  • e-flux
  • e-flux

E-Flux

Wij zijn E-Flux. Actief in het speelveld voor elektrische mobiliteit. E-Flux is opgericht vanuit de gedachte dat alleen met flexibiliteit én onafhankelijkheid de beste laadoplossing wordt geboden richting de toekomst. Daarom hebben wij een onafhankelijk eMobility platform ontwikkeld die met meer dan 20 merken laadpalen compatibel is. Met onze laadoplossing maken wij het mogelijk om overal te laden: thuis, op kantoor of onderweg.

Full-Service eMobility Provider

E-Flux heeft een sterke focus op het eMobility platform en biedt alle services aan die daarbij komen kijken. Wij verkopen geen laadpalen, maar zoeken de samenwerking met fabrikanten, distributeurs en installatiebedrijven. Samen bieden we de totale laadoplossing aan de eindklant. De installateur houdt zo controle over de verkoop van de laadpaal en installatie, én wordt door E-Flux ondersteund. Bijvoorbeeld door de lader van afstand te configureren, ondersteuning te bieden tijdens installatie en energiemanagement in te richten. Na installatie zijn de laadpalen direct inzichtelijk voor het installatiebedrijf. Zo kan eenvoudig vanuit het eMobility platform service worden verleend, een firmware update worden ingeschoten en onderhoud worden ingepland.

Feel free

E-Flux kan zowel AC als DC-laders koppelen aan het eMobility platform. Het maakt daarin niet uit welke vermogens de laadpalen hebben. Alle verschillende merken en type laadpalen kan iedere klant binnen zijn portaal combineren en daarmee beheren. Vandaar onze slogan Feel Free!

Maximale ontzorging voor EV-driver en laadpaal-eigenaar

Naast het inzicht in laadsessies biedt E-Flux voor de eigenaar van de laadpaal automatische verrekening met de leasemaatschappij, werkgever en gasten die komen laden. In geval van storing kan 24/7 contact worden opgenomen met de helpdesk om het probleem snel te verhelpen. Ook biedt E-Flux laadpassen met een handig dashboard en mobile app voor een overzicht van laadlocaties en laadactiviteit. De pas kan worden gebruikt op meer dan 200.000+ laadpunten in Europa.

E-Flux

 

Contactgegevens:
Pedro de Medinalaan 15
1086 XP Amsterdam

www.e-flux.nl

Telefoonnummer: +31 20 763 06 20

Stuur een mail

E-Flux heeft ook regelmatig interessante vacatures! Kijk op de pagina over werken bij E-Flux.
Terug naar boven