&Charge loyaliteitsprogramma Nederland

Kilometers sparen met het &Charge loyaliteitsprogramma

Kilometers sparen voor je elektrische auto met het Duitse &Charge loyaliteitsprogramma, dat kan nu ook in Nederland. Je kunt ze sparen door bijvoorbeeld een overnachting te boeken via Booking.com of een matras bij Ikea te kopen. Er zijn tientallen, zo niet honderden winkels waar je gratis kilometers kunt sparen.

Je kunt de gespaarde kilometers verzilveren bij diverse deelnemende laadpassen voor je elektrische (huur)auto. Die kilometers kun je in heel Europa gebruiken. Ideaal om te sparen voor een leuke citytrip, of voor de extra ritjes tijdens de vakanties. Je kunt met het gespaarde tegoed ook een elektrische auto huren.

Nu ook in Nederland

Het loyaliteitsplatform &Charge is onder de elektrisch rijdende Duitsers al behoorlijk bekend. Daar kun je zelfs al kilometers bij diverse supermarkten sparen. &Charge gaat nu ook de Nederlandse markt veroveren. Dat doet het &Charge loyaliteitsprogramma door samen te werken met evXperts, de oprichters van onze e-Partner LaadpasTop10.nl, Nederlands’ grootste vergelijkingswebsite over laadpassen.

Elektrisch rijden nog aantrekkelijker

Maarten Hachmang, mede-oprichter van evXperts: “Wij vinden het leuk om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken door innovatieve dingen voor de EV-rijders te introduceren. &Charge zocht een Nederlandse partner met goede connecties in de elektrische mobiliteit en laadpassector. We ontvangen maandelijks tienduizenden bezoekers op onze site LaadpasTop10.nl, en zijn daarmee gegroeid tot een bekende Nederlandse speler.”

Eugen Letkemann, oprichter en CEO van &Charge: “Met LaadpasTop10 hebben we een samenwerking kunnen realiseren met het grootste Nederlandse vergelijkingsportal voor laadpassen en e-mobility serviceproviders. We zijn dan ook zeer verheugd om samen te werken aan de verdere uitbouw van de elektrische mobiliteit. We delen dezelfde visie en stellen de klant en zijn behoeften centraal”.

Streven naar 100% groene mobiliteit

Beide startups streven naar 100% groene mobiliteit en hebben dezelfde doelen en kernwaarden. Om de start in Nederland zo makkelijk mogelijk te maken, is er een integratie tussen beide sites gerealiseerd. Daardoor kun je bij het bestellen van een laadpas via LaadpasTop10 kilometers cadeau krijgen en daar ook het &Charge-saldo raadplegen. Ook kun je daar eenvoudig de laadpassen vinden waar je de gespaarde kilometers kunt verzilveren.

Ook aantrekkelijk als promotie

Het sparen van die kilometers is niet alleen aantrekkelijk voor elektrische rijders, maar ook voor bedrijven en organisaties. Zij kunnen kilometers cadeau geven aan hun relaties, klanten of medewerkers. Die organisaties kunnen bij LaadpasTop10 terecht voor verschillende mogelijkheden. Dat zijn bijvoorbeeld aan vouchers als kerstgeschenk, of als cadeau bij het overstappen naar een elektrische auto. Daarnaast is het &Charge-programma ook aantrekkelijk voor de retailers, die zich bij &Charge aan kunnen sluiten en zo de op duurzaamheid georiënteerde klanten aan zich kunnen binden.

Hachmang vervolgt: “Steeds meer Nederlandse retailers en laadpasaanbieders sluiten zich aan, dat is goed nieuws voor de Nederlandse EV-rijder. Elektrisch rijden wordt hierdoor steeds aantrekkelijker. Het zou toch heerlijk zijn als je straks bij de supermarkt groene kilometers voor je e-autovakantie bij elkaar kunt sparen in plaats van te sparen voor korting op vliegtickets?”

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven