maandag, 11 december, 2023
Meer...

  Porsche Taycan 4S Plus

  126.395

  18/11/2023

  Laten we vooral niet zeuren over of de Eletre een echte Lotus is. Een Maybach is geen echte Maybach en Spyker geen echte Spijker en een Smart geen echte Smart. Laten we vooral blij zijn dat Geely zich heeft ontfermd over het Britse sportautomerk. Het bestaansrecht van Lotus neemt alleen maar toe dankzij de Chinese sugar daddy.

  14/07/2023

  We zien het steeds vaker, autofabrikanten die een elektrisch model presenteren waarin ze elementen van een van hun oudere ontwerpen in verwerken. Dat doet Porsche ook vaak, en onthulde op het Goodwood Festival of Speed de 357 Speedster. Een fraai elektrisch studiemodel dat een eerbetoon is aan de legendarische Speedster-lijn.

  09/06/2023

  Porsche heeft de Mission X onthuld, een volledig elektrisch hypercar-concept dat de sportauto van de toekomst moet belichamen. De Porsche Mission X biedt een combinatie van adembenemend design en geavanceerde technologie. Een auto waarmee Porsche de grenzen van de prestaties van elektrische auto’s wil verleggen.

  13/03/2023

  De geruchten over de komst van een elektrische Porsche Cayenne zijn eindelijk bevestigd. We kunnen hen in 2026 tegemoetzien. Ook kondigde het bedrijf iets aan waar ook al de nodige geruchten over in de rondte gingen: Porsche is bezig met de ontwikkeling van een SUV die bóven de Cayenne zal worden gepositioneerd.

  16/11/2022

  Hoewel de marktintroductie van de elektrische Porsche Macan vanwege softwareproblemen is uitgesteld, is er wel meer bekend over de specificaties van de elektrische SUV. De Macan komt op het nieuwe PPE-platform te staan, en zal dus ook over een 800 volt architectuur beschikken.

  10/11/2022

  Wie had durven dromen dat de allereerste elektrische Porsche zo’n enorm succes zou worden? De markt schreeuwt als het ware om betaalbare elektrische auto’s. De elektrische Porsche Taycan valt allesbehalve in dat segment. Toch blijkt er duidelijk behoefte aan te zijn, aangezien er in ruim 3 jaar tijd al 100.000 van zijn gemaakt.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 550
  • Winter: 400

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.