vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  BYD TANG

  73.300

  20/04/2023

  De Europese auto-industrie biedt de kostenbewuste privé-rijder niet al te veel keus in betaalbare elektrische auto’s. Ja, aangekondigd zijn er zat, zoals de Volkswagen ID.2. Maar BYD duikt nu al slim in dat gat, met de Dolphin, die eind dit jaar in Nederland in de verkoop gaat en waar e-Drivers.com al mee heeft kunnen rijden.

  18/04/2023

  Nee, met de kop ‘nieuwe trend’ doelen we niet op het feit dat Chinese autofabrikanten inmiddels op forse schaal elektrische auto’s verkopen in Europa, maar wel op terugkeer van de conventionele sedan.

  12/04/2023

  Als er een Chinees merk is, dat grote stappen zet om hier marktaandeel te veroveren, dan is het BYD wel. De Chinese fabrikant introduceert hier namelijk weer twee nieuwe modellen: de Dolphin en de Seal. Hiermee komt het totaal aantal BYD-modellen in Nederland op vijf. Na de Atto 3, Han en Tang nu dus ook […]

  18/01/2023

  Terwijl de door Tesla zo vaak beloofde “25.000 dollar auto” nog steeds op zich laat wachten, lanceert het Chinese BYD in eigen land binnenkort een heel betaalbare elektrische auto. Hoewel nog niet bekend is of BYD dit nieuwe model hier ook gaat aanbieden, zijn wij vast aan het rekenen geslagen.

  17/11/2022

  Bij de Chinese fabrikant BYD rolde vandaag de drie miljoenste elektrische personenauto van de productielijn. Hoewel BYD een jaar of 13 jaar nodig had om de mijlpaal van het eerste miljoen te bereiken, had de Chinese fabrikant maar een half jaar nodig om de sprong van twee naar drie miljoen te maken.

  24/10/2022

  Wie een wat grotere, 7-zits elektrisch SUV zoekt, komt al gauw bij de duurdere Europese merken uit. De BYD Tang laat zien dat ze ook in China inmiddels redelijk goed weten hoe ze de kwaliteit van deze ‘premium’ merken kunnen evenaren.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 395
  • Winter: 305

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.