vrijdag, 21 juni, 2024
Meer...

  BYD TANG

  69.990

  29/01/2024

  In het laatste kwartaal van verkocht BYD meer auto’s dan Tesla, waardoor Tesla’s jarenlange leiderschap in verkopen eindigde. Ondanks dat, blijft de Tesla Model Y de bestverkochte auto van 2023. BYD reageert met de introductie van de Seal U, een nieuwe familie-SUV, binnenkort beschikbaar in Nederland, waarin wij al een proefrit mochten maken.

  17/01/2024

  Steeds meer Chinese automerken exporteren naar Europa en dus is er extra transportcapaciteit nodig om de auto’s vanuit China hierheen te krijgen. Het overgrote deel komt per schip, en daar zit een knelpunt.

  05/10/2023

  Tesla is sinds jaar en dag de onbetwiste marktleider op het gebied van elektrische voertuigen. Maar de concurrentie neemt eindelijk toe. Vooral BYD maakt een indrukwekkende opmars. De Chinese autofabrikant is hard op weg om Tesla van de troon te stoten als ‘s werelds grootste producent van elektrische voertuigen.

  31/08/2023

  BYD, het Chinese autobedrijf, toont veel zelfvertrouwen door in het hol van de leeuw, in Zuid-Duitsland, te midden van automerken als Audi, Mercedes en BMW, de definitieve productieversie van hun elektrische auto, de BYD Seal, te lanceren. Dit nieuwste model van het enorme Chinese conglomeraat heeft indrukwekkende specificaties, en we gaan alles ontdekken over deze dynamische elektrische auto.

  23/08/2023

  De IAA München 2023, die begin komende maand van start gaat, wordt het toneel van een aantal interessante onthullingen. De BYD Seal U zal daar bijvoorbeeld zijn Europese debuut maken. Met de lancering van deze elektrische SUV breidt BYD Europe zijn programma uit tot maar liefst zes modellen.

  20/07/2023

  Dat de Louwman Groep de verkoop van de elektrische personenwagens van het Chinese BYD op zich heeft genomen, is natuurlijk al een tijdje bekend. Louwman BYD is daar ook al heel voortvarend mee gestart. Maar sinds 1 juli is het bedrijf ook de officiële Nederlandse dealer van de bedrijfswagens van BYD.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 400
  • Winter: 305

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.