Enquête: uw mening over publieke laadpalen vs private laadpalen aan huis.

Heeft u een elektrische auto of denkt u in de toekomst elektrisch te rijden? Vul dan deze korte enquête in en help mij afstuderen!

In het kader van mijn masterscriptie voor de studie Human Geography aan de Universiteit Utrecht doe ik in samenwerking met adviesbureau Goudappel onderzoek naar laadgedrag van consumenten met elektrische auto’s. Hierbij wordt onderzocht of laadpalen op mobiliteitshubs kansrijk kunnen zijn voor consumenten met een elektrische auto die dichtbij wonen. Hiervoor ben ik benieuwd naar de voorkeuren van consumenten bij het opladen van hun elektrische auto. Uw mening helpt mij niet alleen om af te studeren, maar draagt ook bij aan de verdere ontwikkeling van mobiliteitshubs en de plaatsing van laadpalen in Nederland.

De enquête is volledig anoniem, kan zowel worden ingevuld via de telefoon als via de computer en duurt maximaal 10 minuten.

https://goudappel.limequery.com/651411?lang=nl

Voor vragen over dit onderzoek kunt u Dennis Ernst benaderen via dernst@goudappel.nl of d.m.ernst@students.uu.nl. Alvast bedankt!

P.S. Schroom niet om dit bericht te delen.

Fotografie: Digaverde

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven