zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  NIO EL7 100 kWh

  97.900

  28/09/2023

  De elektrische revolutie in de autowereld blijft zich uitbreiden, en deze keer heeft de Nio ET5 Touring zijn intrede gemaakt. Terwijl Peugeot, Opel, MG en Porsche allemaal hun elektrische stationwagenvarianten presenteren, biedt Nio met de ET5 Touring een verfrissende kijk op het genre. Deze nieuwe elektrische stationwagen valt op door zijn Italiaans geïnspireerde design en handige bagageruimte, perfect voor avontuurlijke activiteiten. Wat is ‘ie mooi hè…

  19/09/2023

  Piepjes, piepjes en nog eens piepjes, dat is wat we laatste maanden ervaren als we nieuwe auto’s testen. Nou zijn dat veelvuldig auto’s van Chinese afkomst, hetgeen je doet vermoeden dat al die Aziatische nieuwelingen een hoge mate van betutteling over ons uitstrooien. Maar niks daarvan; hoe meer betutteling in auto’s, hoe beter de score op de Euro NCAP. En ja, onze Nio piept ook veelvuldig.

  18/07/2023

  We zijn nu een tijdje onderweg in de ET7, maar wat een aandacht scoren we nog steeds met de Nio. En aansluitend op die aandacht volgen vaak vragen.

  15/06/2023

  NIO heeft twee nieuwe modellen onthuld die ongetwijfeld de weg naar de Nederlandse kopers weten te vinden. De ET5 Touring is een fraaie stationwagen en de EL6 is een SUV in een populair segment. Beide modellen beloven indrukwekkende prestaties, innovatieve technologieën en een luxueus interieur.

  31/05/2023

  In korte tijd lanceerde Nio drie modellen in Nederland: De ET5, De EL7 en het topmodel de ET7. Natuurlijk hebben we er al mee gereden, maar slechts kort. Hoe is het om lange tijd met een Nio te leven? Hoe is het om lange tijd met de EV van het jaar 2023 te rijden? Dat gaan we het komende half jaar ervaren.

  06/05/2023

  Het recept dat Nio heeft gebruikt om tot de ET5 te komen, lijkt te bestaan uit bekende ingrediënten. Toch heeft de ET5 weldegelijk een ander karakter dan zijn grotere broer, de ET7, die we een half jaar op de redactie van e-drivers.com te logeren hebben.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 485
  • Winter: 365

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.