zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  Audi Q4 e-tron 45

  54.865

  18/03/2024

  Audi’s pay off ‘vorsprung durch technik’ is de laatste jaren onderhevig geweest aan erosie. Maar zie hier, met de komst van de Q6 is het credo weer afgestoft. We reden een rondje met een gecamoufleerd exemplaar op een testbaan in Zuid-Duitsland.

  02/03/2024

  De designers in Ingolstadt hebben zich niet bemoeid met de verse variant van de Audi Q4, alleen de techneuten zijn aan de gang geweest. Het resulteert in een beter rijdende Q4; efficiënter, sterker en zo waar zelfs iets meer dynamisch.

  21/09/2023

  Audi geeft zijn kleinste elektrische model, de Q4 e-tron, een upgrade. Dankzij een krachtigere, efficiëntere aandrijflijn krijgt hij betere prestaties. Daarnaast verbeterde de Duitse autofabrikant ook het nodige aan de rijeigenschappen en uitrusting.

  04/09/2023

  Wie had verwacht dat op de komende op de IAA Mobility de complete nieuwe Audi Q6 e-tron te zien zou zijn, komt bedrogen uit. Audi toont er namelijk alleen het interieur. Maar dat is niet zomaar een interieur. Het is ontworpen volgens Audi’s nieuwste designfilosofie, en daarom zeker het bekijken waard.

  27/07/2023

  Helaas is er een aantal keren een flinke vertraging ontstaan in de ontwikkeling van de Audi Q6 e-tron. Maar nu maakt Audi toch wat meer wereldkundig maken over dit nieuwe model. De foto’s van het gecamoufleerde prototype van de Audi Q6 e-tron weten we al aardig hoe hij er uit gaat zien.

  09/11/2022

  De elektrische Audi e-tron gaat alweer wat jaartjes mee. Het is dan ook het eerste elektrische model van het in Ingolstadt gevestigde automerk. Omdat de concurrentie niet bepaald stil zit had Audi hem een tijdje geleden al een kleine upgrade gegeven. Nu komt er een grotere upgrade aan, én een naamswijziging.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 480
  • Winter: 355

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.