maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Tesla Model S Dual Motor

  93.990

  07/07/2024

  Ondanks dat de Tesla Cybertruck nog steeds niet beschikbaar is in Nederland en ook de leveringen in Amerika niet zonder slag of stoot gaan, blijft het model de gemoederen flink bezig houden. Zo viel de prijs met $61.000 ruim 50 procent hoger uit dan verwacht en dit gaat dan om de goedkoopste versie, die nog niet eens op de markt is. Toch is er nu al een nieuwe motor voor de Tesla Cybertruck.

  28/06/2024

  De Tesla Cybertruck kun je op alle mogelijke manieren cryptisch omschrijven; misschien wel de meest besproken auto van de afgelopen decennia, zelden creëerde een automodel zo’n polariserend effect, ‘de automobiele belichaming’ van de huidige transitie en vooral een grote belofte.

  27/05/2024

  Eind vorig jaar kwam Tesla met een flinke update van de Model 3. Een recente update van de Model S en Model X laten echter nog even op zich wachten. Toch komt Tesla met een nieuwe bijzondere kleur, die ook nog eens flink aan de prijs is!

  11/05/2024

  Tesla staat op het punt een nieuwe update uit te rollen die de zogenaamde “stuur-druk” zal verwijderen, een functie die bestuurders waarschuwt om druk op het stuurwiel toe te passen. Tesla vraagt om deze druk op het stuurwiel wanneer de bestuurder gebruikmaakt van ‘auto pilot’. Oftewel wanneer de Tesla zelfstandig rijdt.

  24/04/2024

  De Tesla Model 3 Performance heeft, dankzij zijn met sportauto’s vergelijkbare prestaties, altijd al een voortrekkersrol gespeeld. Met de nieuwste updates zet Tesla deze traditie krachtig voort door een auto te bieden die niet alleen sneller is, maar ook meer raffinement en technologie biedt dan ooit tevoren.

  14/04/2024

  Sinds de introductie bleek de Tesla Model Y direct een hit. De Tesla Model Y Long Range All-Wheel Drive isin staat om 533 kilometer te halen op één acculading, volgens WLTP-normering. Er is nu echter een nieuwe versie en daardoor krijgt de Tesla Model Y nog meer range.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 665
  • Winter: 480

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.