zondag, 5 februari, 2023
Meer...

  Tesla Model S Dual Motor

  115.993

  02/02/2023

  Onlangs reden we met de Model X Plaid. Je weet wel, de elektrische SUV met het vermogen van een hypercar. Inmiddels is ook de Model S met drie elektromotoren leverbaar in Nederland, als Plaid dus.

  11/01/2023

  In het laatste kwartaal van 2022 leverde Tesla ruim 405.000 auto’s af. Het zoveelste record voor de Amerikaanse autofabrikant. In totaal leverde Tesla vorig jaar meer dan 1,3 miljoen elektrische auto’s af. Nog een record voor Tesla. Maar de financiële experts, pers en beleggers hadden meer van de Amerikaanse autofabrikant verwacht.

  10/01/2023

  Enige tijd geleden waren eindelijk de langverwachte Plaid-versies van de Tesla-model S en X leverbaar. Dat geldt nu ook voor de herziene versies van de Model S en Model X Dual Motor All-Wheel Drive. Daarvan rijden al enkele exemplaren rond, de eerste volumeleveringen volgen later dit kwartaal.

  27/12/2022

  Zoals vanouds bij Tesla werd weer veel geduld gevraagd, maar nu is ‘ie er, de Model X Plaid. Inclusief het Yoke-stuur en een nekhernia veroorzakend acceleratiepotentieel. Een compleet nieuw model Bij Tesla spreken ze van een compleet nieuw model. Wat logisch is, het woord ‘facelift’ past bij de conservatieve automerken, niet bij Tesla, en een […]

  24/12/2022

  Tesla gaat laadstations van andere aanbieders aan de navigatiesystemen van zijn auto’s toevoegen. De Amerikaanse autofabrikant heeft officieel aangekondigd dat het snellaadstations van derden zal toevoegen aan zijn navigatiesysteem in Europa en Israël.

  03/12/2022

  Tesla lijkt voor leken misschien het enige bedrijf dat zich echt bezighoudt met elektrische auto’s. Het is misschien wel het bekendste ‘elektrische merk’, maar de Chinese concurrentie ligt op de loer, zoals we eerder schreven. Ook Jidu Auto wil zich op dit gebied gaan bewijzen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 660
  • Winter: 475

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.