zondag, 2 april, 2023
Meer...

  Kia EV6 Long Range AWD

  59.995

  29/03/2023

  Een paar weken geleden onthulde Kia al het design van de nieuwe EV9 SUV. Nu geeft Kia ook de meeste specificaties vrij van de nieuwe, grote SUV. De Koreaanse autofabrikant introduceert ook een groter accupakket om de Kia EV9 een acceptabele actieradius te geven.

  27/03/2023

  Tijdens het Chinese Kia EV Day-evenement heeft Kia vorige week haar nieuwste concept onthuld: de EV5. De compacte elektrische SUV zal gepositioneerd worden onder de onlangs gelanceerde EV6. Dat betekent dus dat hij ongeveer net zo groot zal zijn als de Kia Sportage. Helaas wordt de Kia EV5 vooralsnog alleen in China uitgebracht.

  15/03/2023

  Gisteravond onthulde heeft Kia de langverwachte EV9 onthuld. Dit is de eerste grote elektrische SUV van de Koreaanse autofabrikant. Het exterieur blijkt zoals verwacht amper af te wijken van de designstudie EV9 Concept. De interieurfoto’s laten zien dat de productieversie wel aanzienlijk verschilt van de studie.

  06/03/2023

  Met een video toont Kia ons weer wat voorproefjes van de EV9, het nieuwe ‘elektrische vlaggenschip’ van de Koreaanse autofabrikant. De eerder voorstelde conceptauto had een aantal details waarvan we ons af konden vragen of die er bij het definitieve model ook zouden komen. Dat lijkt grotendeels het geval te zijn.

  15/02/2023

  De zogenaamde ‘Over-the-Air’ software-updates zijn nog lang geen gemeengoed. Tesla loopt er al jaren mee voorop maar bij andere merken is het nog helemaal niet zo vanzelfsprekend. Die updates zul je dan door de dealer moeten laten uitvoeren. Kia-rijders kunnen de software van hun voertuigen binnenkort wél zelf updaten.

  19/10/2022

  Hoog tijd voor een hernieuwde kennismaking met de elektrische Kia Niro. De eerste generatie ging onder de naam e-Niro door het leven, de vernieuwde versie van Kia’s succesnummer heet Niro EV. Een klein verschil dus, ook onderhuids zijn de verschillen klein. Het uiterlijk heeft wel een update gekregen. Genoeg om het succes voort te zetten?

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 460
  • Winter: 340

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.