maandag, 17 juni, 2024
Meer...
  Homee-Nieuwse-ActieBezoek Fully Charged LIVE op 24-26 november, RAI Amsterdam met 50% korting!

  Bezoek Fully Charged LIVE op 24-26 november, RAI Amsterdam met 50% korting!

  Van 24 t/m 26 november keert Fully Charged LIVE Europe weer terug naar Europa in de RAI Amsterdam. Het live event kent meer dan 100 exposanten, de mogelijkheid om proefritten te maken, kennis op te doen in één van de twee theaters met de presentatoren van het YouTube kanaal of gewoon je te verwonderen bij de meest bijzondere EV’s op het Electric Launchpad.

  Wat kun je verwachten?

  Nieuw dit jaar is de Zero Carbon Kitchen. De koks van Bosh, gespecialiseerd in plantaardig koken, zullen hun favoriete gerechten te maken op een emissie loze manier. In het Giga en Mega vinden meer dan 50 live theatersessies plaats over onderwerpen variërend van het doorbreken van alle mythes over elektrische voertuigen, warmtepompen, wind-, zonne-energie en opslag, tot de elektrificatie van passagiersvliegtuigen, zodat je alles leert wat je nodig hebt om weten over de energietransitie. Tijdens Fully Charged LIVE Europe vinden tevens de Fully Charged AWARDS, mogelijk gemaakt door myenergi plaats. De Fully Charged AWARDS is een nieuwe Award show waarin de consument kan stemmen op zijn-haar favoriete EV.

  Fully Charged live-evenement

  Fully Charged (ook wel The Fully Charged Show genoemd) is een live-evenement gericht op elektrische voertuigen en renewable energie, opgericht door schrijver, presentator en acteur Robert Llewellyn. Fully Charged begon in 2010 op YouTube en heeft sindsdien meer dan 1 miljoen abonnees en 168 miljoen views verzameld vanaf april 2023 met meer dan 800 afleveringen. Sinds 2019 worden er ook live Events georganiseerd en op dit moment vinden deze live events plaats in Australië, Canada, Engeland en Nederland.

  50% korting op tickets met code “EDRIVERS”

  Wil je dit evenement bezoeken? Profiteer dan van een speciale korting! Met de code EDRIVERS ontvang je 50% korting op je ticket. Mis deze unieke kans niet om kennis op te doen over elektrische voertuigen, warmtepompen, wind-, zonne-energie en opslagen en uiteraard de mogelijkheid om lange proefritten te maken diverse elektrische auto’s. Koop je tickets met korting door op onderstaande banner te klikken en de code “EDRIVERS” in te vullen.

   

  Gerelateerd

  1 REACTIE

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Meer e-Nieuws

  e-Videos