The Future is Bright. e-Mobility op tv

Een transitie zorgt nogal eens voor verwarring. De e-mobility transitie waarin we nu verkeren, is niet anders. In het tv-programma ‘The future is Bright’ legt het presentatie-duo Anna Gimbrère en Eric Bouwman uit hoe we ervoor staan, met thema’s als smart mobility met de zelfrijdende auto, de zonneauto, maar ook elektrisch vervoer en slim laden. Waar staan we op dit moment en wat gaan alle ontwikkelingen voor impact hebben op ons leven? Rijden we over tien jaar allemaal elektrisch? En koken we thuis op de energie van de autobatterij?

Ondermeer e-Drivers.com e-Xpert Maarten Steinbuch komt aan het woord, net als smart-mobility wetenschapper Carlo van de Weijer. De geestelijk vader van het ‘auto delen’ en elektrisch rijden wordt opgezocht: Luud Schimmelpennink. En de pioniers natuurlijk, mensen die elke auto kunnen ombouwen tot een elektrische, of helemaal off the grid gaan en voor hun eigen energie zorgen. Mark Adams, Vice President Design bij Opel, wordt geïnterviewd, over ondermeer de nieuwe Opel GT X. En kijken ze even achterom naar de Opel Conrero GT, een elektrische uit 1971 met een topsnelheid van 189 km/u.

The Future is Bright is te zien op 30 april, 19.30 bij RTLZ.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven