NewMotion Business Hub platform

Nieuw NewMotion ‘Business Hub’-platform maakt transitie naar e-mobiliteit inzichtelijker

NewMotion, een van de grote spelers op het gebied van slimme laadoplossingen, kondigt aan dat er een nieuw ‘Business Hub’-platform online is gezet. Hiermee wil men fleetmanagers meer inzicht bieden in de kosten en het gebruik van laadoplossingen.

Meer inzicht in de transitie naar e-mobiliteit

Bedrijven die overstappen naar e-mobiliteit vinden het vaak lastig om inzicht te krijgen in de kosten van een EV-wagenpark en het efficiënt gebruiken van de laadinfrastructuur. Het eenvoudig te gebruiken Business Hub-platform biedt bedrijven inzicht in de kosten en het gebruik van hun EV-laadinfrastructuur. Hiermee wordt een van de voornaamste barrières in de transitie naar e-mobiliteit overwonnen.

“Volledige controle over de kosten en gebruik”

“We zien de behoefte van bedrijven om volledige controle te hebben over de kosten en het gebruik van hun EV-wagenpark en infrastructuur. Op basis van onze 10 jaar ervaring in de branche voor slimme laadoplossingen zijn we ervan overtuigd dat Business Hub bedrijven helpt bij hun uitdagingen en daarmee het opschalen van hun e-mobiliteit”, aldus Sytse Zuidema, CEO van NewMotion.

Alle onderdelen monitoren

De nieuw ontwikkelde ‘Business Hub’-platform is bedoeld voor bedrijven die de overstap maken naar elektrisch rijden, of dit willen opschalen. Bedrijven kunnen met deze Business Hub alle onderdelen van hun elektrische wagenpark alsmede de NewMotion laadinfrastructuur monitoren. De Business Hub biedt hen gedetailleerde data over de totale kosten van hun elektrische wagenpark en het gebruiken van laadpunten. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld in realtime de status van laadpunten inzien. Het platform maakt ook beheer op afstand mogelijk.

Eenvoudig in gebruik

Het nieuwe platform is al bij een aantal klanten van NewMotion in gebruik genomen. “Bij IKEA Nederland hebben we meerdere NewMotion laadpunten, verspreid over twaalf van onze winkellocaties. Business Hub maakt het beheer van onze laadinfrastructuur voor klanten en medewerkers eenvoudig. Ik kan nu alle laadpunten en laadpassen vanaf één platform bedienen. Het bespaart me tijd en het is echt eenvoudig te gebruiken”, aldus Willie Looman, Engineering Manager IKEA, verantwoordelijk voor het beheer van de laadpunten bij de winkellocaties.

Onderdeel van zakelijk pakket

Business Hub wordt geleverd als onderdeel van de zakelijke pakketten van NewMotion. Zo’n pakket kan bestaan uit het gebruik van het platform, NewMotion laadpassen en slimme laadpunten. De grootte van het pakket maakt niet uit, het platform is geschikt voor zowel enkele NewMotion Business laadpunten of grote aantallen slimme laadpunten verdeeld over meerdere locaties.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven