Giorgetto Giugiaro onthult elektrische super-SUV op autoshow Genève

GFG Style is een klein automerk dat in 2015 werd opgericht door de legendarische ontwerper Giorgetto Giugiaro. Op de aankomende autoshow van Genève onthult het bedrijf de Kangaroo, een elektrische super-SUV.

Volgens GFG Style heeft de machine slechts twee zitplaatsen. De specificaties van zijn elektrische aandrijflijn zijn nog niet bekend, maar dat hij vierwielaandrijving en vierwielsturing krijgt, is zeker. Daarbij roept GFG Style dat de Kangaroo in 3,5 seconden van stilstand naar 100 km/h gaat en een topsnelheid haalt van 250 km/h. Op alle soorten terrein.

Fabrizio Giugiaro

De SUV is niet ontworpen door meester Giorgetto Giugiaro alleen. De oude baas kreeg daarbij hulp van zijn zoon Fabrizio Giugiaro. Voor de carrosserie wordt gebruikgemaakt van koolstofvezel, dat om een geavanceerd aluminium space frame is gespannen. De Kangaroo staat begin maart op de autoshow van Genève en is volledig functioneel, aldus GFG Style.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven