vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  XPENG P5

  48.000

  01/06/2023

  Dik een jaar geleden liet Xpeng de Europese media al kortstondig kennismaken met het Chinese merk. Dat leverde niet direct grootse verhalen op. En dus bedacht Xpeng, laten we even wachten met Europa, tot de P7 en de G9 klaar zijn voor het kritische publiek in de Oude Wereld. Na de P7, die een lovende pers kreeg, is het nu de beurt aan de forse G9.

  20/05/2023

  Wat ze bij Tesla kunnen met vleugeldeuren, kunnen wij beter, meten ze hebben gedacht bij Xpeng. En dus kun je de P7 optioneel laten uitrusten met een duo bijzondere portieren. Maar de Xpeng P7 is meer dan dat…

  25/04/2023

  Xpeng, de Chinese elektrische autofabrikant, heeft onlangs het veelbelovende nieuwe model G6 onthuld. Met een flinke actieradius en indrukwekkende laadtijden lijkt deze elektrische SUV een serieuze concurrent voor Tesla’s Model Y te kunnen worden. Hij is gebaseerd op de onlangs onthulde SEPA 2.0 architectuur.

  17/04/2023

  Xpeng, de Chinese automaker, introduceert het innovatieve SEPA2.0-platform, dat de ontwikkelingstijd van toekomstige modellen aanzienlijk verkort en ook flexibiliteit voor uiteenlopende voertuigtypen biedt. Het platform moet volgens Xpeng naast een technologische vooruitgang ook een verbeterde efficiëntie bieden.

  14/03/2023

  Xpeng, de Chinese autofabrikant, heeft de vernieuwde versie van zijn P7 sedan gelanceerd, welke als Xpeng P7i door het leven zal gaan. Het nieuwe model biedt betere prestaties en is nu in vier versies verkrijgbaar. De P7i kan in China al besteld worden en wordt daar later deze maand al geleverd.

  19/01/2023

  Xpeng, de Chinese autofabrikant die zijn elektrische auto’s sinds vorig jaar ook in Europa aanbiedt, kondigt aan dat men in vier Europese landen afleverings- en servicecentra wil openen. Deze zullen worden gevestigd in Zweden, Denemarken, Noorwegen én Nederland. Klanten kunnen hier terecht voor de aflevering, aftersales en onderhoud.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 450
  • Winter: 320

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.