zondag, 7 augustus, 2022
Meer...

  Skoda Enyaq Coupe iV 80x

  54.000

  01/02/2022

  Na maanden van teasers en spionagefoto’s onthult Skoda eindelijk de Enyaq Coupé iV. Met dit sportieve broertje van de succesvolle Skoda Enyaq iV brengt de Tsjechische autofabrikant een concurrent van de VW ID.6 op de markt. De Enyaq iV Coupé komt er ook als een extra krachtige RS-versie.

  09/09/2021

  Na de coupé-versie van de Audi Q4 (Sportback) en van de Volkswagen ID.4 (ID.5 genoemd) is nu de beurt aan de dynamische variant op basis van de Skoda Enyaq. We reden een rondje door Beieren, in een gecamoufleerde versie.

  14/04/2021

  Het moet verontwaardiging hebben opgeleverd, bij Volkswagens hoofdkwartier in Wolfsburg, toen daar de eerste schetsen van de Skoda-variant van basis van de ID.3/4 binnenkwamen. Skoda was toch altijd het ‘mindere merk’, binnen het VW-conglomeraat? Was, inderdaad.

  18/02/2021

  Over een paar maanden worden de eerste exemplaren van de elektrische Skoda Enyaq iV afgeleverd. Wie voor de Skoda Enyaq iV in de markt is maar hem nog niet besteld heeft, kan ook de nieuwe Sportline-uitvoering overwegen.

  21/12/2020

  Dat Volkswagen ook bezig is met de ontwikkeling van een ID.1, daar hoeven we niet aan te twijfelen. Maar een echt concrete officiële bevestiging ontbreekt nog steeds. Škoda’s nieuwe CEO Thomas Schaefer bevestigt nu dat Škoda in ieder geval met een eigen variant van de ID.1 zal komen.

  27/11/2020

  In Mladá Boleslav ontmoet het ene platform het andere. Het MQB- en MEB-platform worden voortaan broederlijk naast elkaar in de fabriek van Skoda gebruikt. Het Tsjechische merk maakt namelijk geen gebruik van VW’s ‘elektrische’ fabriek in Zwickau en gaat de Enyaq iV zelf bouwen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 490
  • Winter: 360

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.