maandag, 26 september, 2022
Meer...

  SsangYong Korando e-Motion

  37.490

  30/03/2022

  Het heeft er alle schijn van dat SsangYong Motors flink in de problemen zit, nu de beoogde overname door Edison Motors is afgeketst. Door de mislukte verkoop moet het Zuid-Koreaanse merk een andere manier vinden om de schulden af te lossen.

  09/12/2021

  De Zuid-Koreaanse fabrikant SsangYong kan amper het hoofd boven water houden. Afgelopen voorjaar kwam SsangYong in een soort van surcéance van betaling terecht. Maar er zijn ook positieve ontwikkelingen. Volgend jaar hoopt men in Europa de elektrische Korando e-Motion te lanceren.

  26/10/2021

  Ssangyong is al een tijdje geleden onder curatele gesteld en staat in de etalage. Dit omdat grootaandeelhouder Mahindra er ondanks een herstructurering geen winstgevende fabrikant van wist te maken. Waarschijnlijk wordt Ssangyong binnenkort overgenomen door een door Edison Motors geleid consortium. Gered door fantasten? Edison Motors is een Zuid-Koreaanse fabrikant van elektrische bussen. Wij kennen […]

  07/11/2019

  Het merk SsangYong wordt ondanks een recente update van het programma steeds zeldzamer in Europa. Om hier niet helemaal van het straatbeeld te verdwijnen ontkomt SsangYong eigenlijk niet aan elektrisch aangedreven varianten. Na een e-SIV conceptcar in 2018 is er nu nieuws over een elektrische Korando.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 335
  • Winter: 250

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.