maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Volkswagen ID. Buzz LWB Pro

  70.000

  11/07/2024

  Volkswagen doet het nog steeds goed in China, maar de verkoop van EV’s valt tot nu toe tegen. Daarom komt het Duitse merk met een nieuwe sportieve elektrische SUV-coupé: de Volkswagen ID.Unyx. 

  30/05/2024

  Het is alweer een hele tijd geleden dat de betaalbare Volkswagen Kever de straten veroverde en autorijden voor iedereen toegankelijk maakte. Een auto die niet alleen betaalbaar was, maar ook een symbool van vrijheid en individualiteit. Volkswagen lijkt diezelfde droom nieuw leven in te willen blazen, maar dan in een elektrisch jasje.

  30/05/2024

  De rijke geschiedenis van de Volkswagen Transporter, het ook wel ‘Bulli’ genoemde busje dat al generaties lang synoniem staat voor vrijheid, avontuur én hard werken, krijgt een interessante wending. Voor de zevende, generatie van het Volkswagenbusje, die ook elektrisch wordt, speelt men namelijk leentjebuur bij Ford.

  26/03/2024

  Volkswagen introduceert de ID.Buzz GTX, een sportieve en krachtige variant van dit inmiddels behoorlijk populaire elektrische busje. De GTX combineert de nostalgische charme, geïnspireerd door de eerste generaties van de VW Transporter, een krachtige elektrische aandrijving, innovatieve technologie en veel gebruiksmogelijkheden.

  23/03/2024

  Helemaal nieuw is ‘ie niet, maar heel veel beter dan zijn voorganger wel. We rijden een poosje in de nieuwe Kona Electric. Vooralsnog ervaren we de elektrische Kona als een volkse Aziaat; dus een degelijk doorontwikkeld ontwerp. 

  20/02/2024

  De onthulling van de Volkswagen ID.7 heeft veel aandacht getrokken, maar het is de ID.7 Tourer die de spotlight steelt. Met verwachtingen dat maar liefst tachtig procent van de toekomstige kopers voor deze variant zal kiezen

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 375
  • Winter: 285

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.