vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  Fiat 500e Berlina 24 kWh

  28.990

  01/06/2023

  Het verkeer in onze steden wordt steeds drukker, en de straten steeds voller. De kleine Biro is daarom steeds populairder aan het worden, maar krijgt ook steeds meer concurrentie. Na de Citroën Ami en Opel Rocks is het nu de beurt aan de uiterst charmante Fiat Topolino. En zo heeft Stellantis straks drie van die elektrische stadsautootjes in de portfolio.

  25/06/2022

  Fiat Professional presenteert de nieuwe generatie van de Doblo, die als E-Doblo ook in een elektrische variant op de markt zal komen. De personenwagenversie van de Doblo zal zelfs uitsluitend met een elektrische aandrijving worden gelanceerd. Uiteraard lijkt hij sterk op zijn zustervoertuigen uit de Stellantis Groep.

  08/06/2022

  We namen de elektrische Fiat 500 op de proef. Een dag lang stuurden we ermee door de stad, net zo lang tot de accu leeg was. In deze video zie je hoe ver we werkelijk kwamen.

  09/03/2022

  Vlak voordat Volkswagen met de ID.Buzz de allergrootste concurrent onthult, presenteert Fiat met de e-Ulysse zijn tweede elektrische personenwagen. Met de nieuwe Fiat e-Ulysse zoekt de Italiaanse autofabrikant het niet zoals vroeger in de MPV-hoek, dit is duidelijk een luxe personenbusje.

  24/02/2022

  Langzaam maar gestaag is de Stellantis Group bezig om een aantal van zijn in totaal veertien merken om te vormen tot een volledig elektrisch merk. Stellantis kondigt in het kader van die plannen aan dat Fiat en ook het sportieve submerk Abarth met ingang van 2027 een ‘elektrisch automerk’ worden.

  19/01/2022

  Het is alweer twee jaar geleden dat Fiat de Centoventi conceptauto onthulde. Hiermee liet men zien hoe de elektrische opvolger van de Fiat Panda er uit zou kunnen zien. Later bevestigde men dat de Centoventi inderdaad de voorloper van een productiemodel is. Maar er komen nog meer modellen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 160
  • Winter: 115

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.