vrijdag, 21 juni, 2024
Meer...

  Nissan Ariya e-4ORCE 87kWh

  54.990

  04/05/2024

  De Nissan Ariya bewees onlangs overduidelijk dat elektrische auto’s niet alleen klaar zijn voor het trekken van een caravan, maar dat ze dat ook zijn als de omstandigheden op zijn zachtst gezegd minder gunstig zijn. Op de indoor skipiste van SnowWorld Landgraaf sleepte deze SUV moeiteloos een caravan met een gewicht van 1.700 kg omhoog.

  17/10/2023

  De elektrische voertuigmarkt is een dynamisch veld waarin innovatie en technologie hand in hand gaan. Nissan, een pionier in deze industrie, heeft onlangs de Hyper Tourer geïntroduceerd, een concept waarin het Japanse merk inhaakt op de laatste trend uit het verre oosten: elektrische MPV’s en minibusjes.

  26/09/2023

  Het is niet vanzelfsprekend dat een conceptcar de verbeelding prikkelt, maar geen concrete blik biedt op wat komen gaat. De Nissan Concept 20-23, onthuld ter ere van het 20-jarig jubileum van Nissan’s London Design Studio, biedt waarschijnlijk wél een soort van voorproefje van een concreet productiemodel.

  01/08/2023

  Nissan Motor Co., Ltd. heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door wereldwijd meer dan 1 miljoen elektrische auto’s te verkopen, waarvan bijna een derde aan klanten in Europa.

  27/02/2023

  Nissan maakt samen met Renault en Mitsubishi deel uit van een van ‘s werelds grootste autoconglomeraten. Nadat de drie bedrijven vorig jaar enorme investeringen in elektrificatie aankondigden en ook de doelstellingen van de alliantie bijstelden, gaat Nissan nu ook zijn eigen elektrificatie strategie wijzigen.

  11/04/2022

  Nissan onthult een prototype van een productiefaciliteit voor solid-state accu’s, die de Japanse autofabrikant in 2028 in elektrische voertuigen wil gebruiken. Het prototype staat in het Nissan Research Centre en is bedoeld om de ontwikkeling van solid-state accu’s te bevorderen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 460
  • Winter: 345

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.