zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  Volkswagen ID.7 Tourer GTX

  65.000

  26/03/2024

  Volkswagen introduceert de ID.Buzz GTX, een sportieve en krachtige variant van dit inmiddels behoorlijk populaire elektrische busje. De GTX combineert de nostalgische charme, geïnspireerd door de eerste generaties van de VW Transporter, een krachtige elektrische aandrijving, innovatieve technologie en veel gebruiksmogelijkheden.

  23/03/2024

  Helemaal nieuw is ‘ie niet, maar heel veel beter dan zijn voorganger wel. We rijden een poosje in de nieuwe Kona Electric. Vooralsnog ervaren we de elektrische Kona als een volkse Aziaat; dus een degelijk doorontwikkeld ontwerp. 

  20/02/2024

  De onthulling van de Volkswagen ID.7 heeft veel aandacht getrokken, maar het is de ID.7 Tourer die de spotlight steelt. Met verwachtingen dat maar liefst tachtig procent van de toekomstige kopers voor deze variant zal kiezen

  18/12/2023

  Volkswagen heeft met de ID.Buzz al een elektrische bestelwagen annex personenbus in het programma. Maar natuurlijk mag ook een elektrische variant van de Volkswagen Transporter niet ontbreken. Met de introductie de Transporter 6.1 kondigt Volkswagen nu ook een volledig elektrische variant van de iconische ‘Bulli’ aan.

  13/12/2023

  Een van de meest interessante ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden is ongetwijfeld bi-directioneel laden. Deze technologie transformeert elektrische voertuigen in mobiele energieopslagunits. Volkswagen heeft onlangs aangekondigd dat een groot deel van de ID-serie nu geschikt is voor deze vooruitstrevende techniek.

  12/11/2023

  Om software-issues te voorkomen, heeft Volkswagen de tijd genomen voor de lancering van de ID.7. En dat heeft geholpen; de ID.7 is een prettige allrounder met weliswaar een (vooralsnog) stevige prijs, maar met een fijn comfortabel rijkarakter

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 550
  • Winter: 405

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.