donderdag, 18 juli, 2024
Meer...

  BYD ATTO 3

  38.990

  10/07/2024

  BYD trekt zich voorlopig niets aan van de EU tarieven. De expansie van het BYD merk gaat gewoon door en binnenkort komt ook Denza naar Europa. 

  24/06/2024

  BYD kennen we natuurlijk als fabrikant van betaalbare elektrische auto’s, zoals bijvoorbeeld de BYD Seal U en de BYD Dolphin. Van origine is het echter een fabrikant van accu’s en dit is waar de samenwerking met een motorfietsfabrikant om de hoek komt kijken.

  29/01/2024

  In het laatste kwartaal van verkocht BYD meer auto’s dan Tesla, waardoor Tesla’s jarenlange leiderschap in verkopen eindigde. Ondanks dat, blijft de Tesla Model Y de bestverkochte auto van 2023. BYD reageert met de introductie van de Seal U, een nieuwe familie-SUV, binnenkort beschikbaar in Nederland, waarin wij al een proefrit mochten maken.

  17/01/2024

  Steeds meer Chinese automerken exporteren naar Europa en dus is er extra transportcapaciteit nodig om de auto’s vanuit China hierheen te krijgen. Het overgrote deel komt per schip, en daar zit een knelpunt.

  05/10/2023

  Tesla is sinds jaar en dag de onbetwiste marktleider op het gebied van elektrische voertuigen. Maar de concurrentie neemt eindelijk toe. Vooral BYD maakt een indrukwekkende opmars. De Chinese autofabrikant is hard op weg om Tesla van de troon te stoten als ‘s werelds grootste producent van elektrische voertuigen.

  31/08/2023

  BYD, het Chinese autobedrijf, toont veel zelfvertrouwen door in het hol van de leeuw, in Zuid-Duitsland, te midden van automerken als Audi, Mercedes en BMW, de definitieve productieversie van hun elektrische auto, de BYD Seal, te lanceren. Dit nieuwste model van het enorme Chinese conglomeraat heeft indrukwekkende specificaties, en we gaan alles ontdekken over deze dynamische elektrische auto.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 380
  • Winter: 280

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.