zondag, 2 april, 2023
Meer...

  Porsche Taycan Turbo S Sport Turismo

  197.900

  13/03/2023

  De geruchten over de komst van een elektrische Porsche Cayenne zijn eindelijk bevestigd. We kunnen hen in 2026 tegemoetzien. Ook kondigde het bedrijf iets aan waar ook al de nodige geruchten over in de rondte gingen: Porsche is bezig met de ontwikkeling van een SUV die bóven de Cayenne zal worden gepositioneerd.

  16/11/2022

  Hoewel de marktintroductie van de elektrische Porsche Macan vanwege softwareproblemen is uitgesteld, is er wel meer bekend over de specificaties van de elektrische SUV. De Macan komt op het nieuwe PPE-platform te staan, en zal dus ook over een 800 volt architectuur beschikken.

  10/11/2022

  Wie had durven dromen dat de allereerste elektrische Porsche zo’n enorm succes zou worden? De markt schreeuwt als het ware om betaalbare elektrische auto’s. De elektrische Porsche Taycan valt allesbehalve in dat segment. Toch blijkt er duidelijk behoefte aan te zijn, aangezien er in ruim 3 jaar tijd al 100.000 van zijn gemaakt.

  04/10/2022

  Kopers van de nieuwe Maserati GranTurismo kunnen kiezen uit drie motorvarianten, en de krachtigste daarvan is volledig elektrisch. Dat komt mooi uit, dan kunnen we de overige twee varianten meteen vergeten. De toekomst is immers elektrisch, of je nu wilt of niet.

  03/09/2022

  Nieuws uit Engeland, maar dan wel over een Duits automerk. Het Britse magazine Autocar meldt namelijk dat Porsche al een tweede generatie van de Taycan in de planning heeft. Bovendien schijnt Porsche ook plannen voor een elektrische versie van de populaire Panamera te hebben.

  29/03/2022

  De elektrische Porsche Taycan is een absoluut succesnummer. We weten al dat de Duitse autofabrikant, mede geïnspireerd door dit succes, haar gamma elektrische voertuigen uit wil breiden. Maar dat men nu al bezig is met een elektrische Porsche 911, is voor ons toch een kleine verrassing.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 445
  • Winter: 335

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.