donderdag, 22 februari, 2024
Meer...

  Volkswagen ID.4 Pure

  44.990

  20/02/2024

  De onthulling van de Volkswagen ID.7 heeft veel aandacht getrokken, maar het is de ID.7 Tourer die de spotlight steelt. Met verwachtingen dat maar liefst tachtig procent van de toekomstige kopers voor deze variant zal kiezen

  18/12/2023

  Volkswagen heeft met de ID.Buzz al een elektrische bestelwagen annex personenbus in het programma. Maar natuurlijk mag ook een elektrische variant van de Volkswagen Transporter niet ontbreken. Met de introductie de Transporter 6.1 kondigt Volkswagen nu ook een volledig elektrische variant van de iconische ‘Bulli’ aan.

  13/12/2023

  Een van de meest interessante ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden is ongetwijfeld bi-directioneel laden. Deze technologie transformeert elektrische voertuigen in mobiele energieopslagunits. Volkswagen heeft onlangs aangekondigd dat een groot deel van de ID-serie nu geschikt is voor deze vooruitstrevende techniek.

  12/11/2023

  Om software-issues te voorkomen, heeft Volkswagen de tijd genomen voor de lancering van de ID.7. En dat heeft geholpen; de ID.7 is een prettige allrounder met weliswaar een (vooralsnog) stevige prijs, maar met een fijn comfortabel rijkarakter

  31/10/2023

  Waar je vroeger maar een heel beperkte keuze had, als je een elektrische auto mocht uitzoeken, kun je nu alle kanten op. Er zijn nu niet alleen SUV’s maar ook cross-overs, hatchbacks, coupés, sedans en stationwagens. Wat die stationwagens betreft, was MG de eerste. Er volgen er nu meer, waaronder de Volkswagen ID.7 Tourer.

  11/10/2023

  Volkswagen heeft de lat hoger gelegd met de introductie van de vernieuwde ID.4 en ID.5 modellen. Deze SUV’s, die in het begin een aardig prominente plek innamen in het elektrische landschap, kregen al snel te maken met hevige concurrentie. De Duitse fabrikant komt nu met een reeks upgrades om de concurrentiepositie te verbeteren.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 325
  • Winter: 240

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.