maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Skoda Enyaq 60

  44.990

  18/03/2024

  Skoda heeft alvast een glimp vrijgegeven van haar nieuwe, betaalbaar geprijsde elektrische SUV, gedoopt als de Epiq, voor slechts 25.000 euro. Dit model, dat dient als de Skoda-equivalent van de VW ID.2 X, belichaamt de nieuwste evoluties in Skoda’s designfilosofie.

  22/09/2023

  In een markt die steeds meer verzadigd raakt met elektrische voertuigen, wil Skoda uiteraard dat de elektrische Enyaq zijn concurrerende positie behoudt. Daar moeten de onlangs aangekondigde upgrades in de vorm van een nieuwe elektromotor en een verbeterd accupakket aan bijdragen.

  30/09/2022

  De ‘Skoda Enyaq draagt het komende jaar de titel ‘Zakenauto van het Jaar’. Volgens de vakjury wint de populaire volledig elektrische SUV onder meer dankzij een ‘goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, prima afwerking en tevreden eigenaren’. De veelbelovende BMW i4 werd bekroond tot ‘Beste Nieuwkomer’.

  31/08/2022

  Ook de Tsjechische VW-dochter Skoda heeft zijn elektrificatieplannen aangepast. Skoda gaat het elektrificatieproces versnellen. Het Tsjechische merk wil nu al tegen  2026 zijn elektrische programma uitbreiden. Dan kunnen drie nieuwe elektrische modellen tegemoet zien.

  01/02/2022

  Na maanden van teasers en spionagefoto’s onthult Skoda eindelijk de Enyaq Coupé iV. Met dit sportieve broertje van de succesvolle Skoda Enyaq iV brengt de Tsjechische autofabrikant een concurrent van de VW ID.6 op de markt. De Enyaq iV Coupé komt er ook als een extra krachtige RS-versie.

  09/09/2021

  Na de coupé-versie van de Audi Q4 (Sportback) en van de Volkswagen ID.4 (ID.5 genoemd) is nu de beurt aan de dynamische variant op basis van de Skoda Enyaq. We reden een rondje door Beieren, in een gecamoufleerde versie.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 385
  • Winter: 285

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.