maandag, 22 juli, 2024
Meer...

  Renault Scenic E-Tech EV60 170pk Comfort Range

  42.470

  21/05/2024

  De iconische Renault 5, een geliefd model uit de jaren 70 en 80, komt terug op de markt – en hoe! Het wordt een fraai uitziende, compacte en vooral betaalbare elektrische hatchback. Nu Renault de prijzen bekend heeft gemaakt, kunnen we kijken of deze ‘elektrische reïncarnatie’ inderdaad een gamechanger kan worden.

  04/04/2024

  Renault heeft ambitieuze plannen voor zijn nieuwste project: de ontwikkeling van een elektrische Twingo die in 2026 op de markt moet komen. Het kenmerkt een ambitieus streven om binnen slechts drie jaar van het concept tot de realisatie te komen.

  26/02/2024

  Zo nu en dan leidt de evolutie van elektrische voertuigen tot een opmerkelijke heruitvinding, zoals we de Renault 5 E-Tech Electric toch wel kunnen omschrijven. Mooi gezegd: deze auto is een hedendaagse herinterpretatie van een iconisch model. Renault combineert op slimme wijze nostalgische elementen met geavanceerde technologie.

  05/02/2024

  Elektrische bestelbussen worden steeds gangbaarder in het vervoerslandschap. Ook in het segment van de kleinere bussen gebeurt echter genoeg. Voor het jaar 2024 staat de lancering van de nieuwe Combo van Opel gepland, terwijl zelfs Volkswagen nu meedoet door een elektrische versie van de geliefde Transporter te introduceren.

  01/12/2023

  Met de Renault 5 E-Tech Electric brengt Renault binnenkort een nieuw model met nostalgische roots uit. Hij zal worden onthuld op de Autosalon van Genève, op 26 februari. Vandaag begint Renault met een grote mediacampagne én trakteert de pers op wat meer details en een aantal beelden van het definitieve ontwerp.

  17/11/2023

  Renault staat al jaren synoniem voor innovatie en aanpassingsvermogen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de late 19e eeuw, heeft het Franse automerk zich keer op keer heruitgevonden. Nu staat het merk aan de vooravond van een nieuw tijdperk, gedreven door het elektrische offensief van dochteronderneming Ampere.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 395
  • Winter: 290

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.